Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

demontáž výdechu vzduchu

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
DTomik
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od DTomik »

Prosím vás víte někdo jak demontovat výdech vzduchu nad autorádiem. Všechny šroubky jsem už dal pryč a nemůžu to dostat ven. Montuji autorádio a nemůžu tam naskládat kabely. Tak musím poupravit ten plastový kaslík.Díky Tom
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od honzibmw »

DTomik píše:Prosím vás víte někdo jak demontovat výdech vzduchu nad autorádiem. Všechny šroubky jsem už dal pryč a nemůžu to dostat ven. Montuji autorádio a nemůžu tam naskládat kabely. Tak musím poupravit ten plastový kaslík.Díky Tom

nemusis nic demontovat jen tam ty kabely sikovne vsunout.jde to jen mit trpelivost
DTomik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od DTomik »

Jo taky jsem se o to snažil až mi ta trpělivost došla. Mám autorádio Alpine a to má vzadu spoustu hrubých kabelů. Redukce BMW na ISO taky není drobeček.
honzibmw
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od honzibmw »

DTomik píše:Jo taky jsem se o to snažil až mi ta trpělivost došla. Mám autorádio Alpine a to má vzadu spoustu hrubých kabelů. Redukce BMW na ISO taky není drobeček.

alpinu jsem mel ted mam panasonic a 6*cinch do radia k zesikum a vejde se to tam a u 46 je vic mista nez u 36
Brody
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Brody »

Taky mam Alpina a kdyz sem to tam daval tak hruza!Sem myslel ze porodim jezka jak sem mel sedreny prsty! :lol: A redukce dlouha jak svina na uteku! :roll:
sejcek

#6 Příspěvek od sejcek »

Taky jsem se s tím vympdával a mám panasonica, sice mi do teď když jedu ostřejc tak povyjede ale nechce se mi to znova celý vyndávat jen kvuli tomu že by mi zas trvalo než tam urovnám ty kabely.
DTomik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od DTomik »

Asi tak. Ruce mám taky celé pořezané a nepovedlo se to. Zavazí tam ta redukce konektoru BMW ISO. Jinak by to šlo. Fakt nevím kam to strčit.Jedině udělám do toho kaslíku zespodu dírku a tam strčím tu redukci a ostatní kabely. Musím ještě protáhnout kabely do popelníku USB, iPod. Tak se budu snažit dál.
Brody
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Brody »

Ja jeste premyslel ze bych vyriznul tu plastovou prepazku co je vzadu.Ale potom se podarilo a radio tam sedi
DTomik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od DTomik »

Tak vlevo v zadu to chci odříznout. Ale nemužu to dostat ven. Braní tomu ten výdech vzduchu. Nechcu tam nic ulomit.
DTomik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od DTomik »

Fakt nikdo nevíte jak to dostanu ven. Mám zapačit z vrchu a ze spodu naráz. Je to naražené na hadicích?Potřebuji ten celý kaslík dostat ven poupravit natáhnou kabely atd. Budu tam tahat kebel k antiradaru a do popelníku budu dávat USB , iPod a jack na vstup do rádia. Budu to dělat ted o víkendu tak prosím poradte jak dostanu ten výdech ven. Díky všem Tom
JIP

#11 Příspěvek od JIP »

Já bych to zkusil větším kladivem... :lol:
yankee79

#12 Příspěvek od yankee79 »

Servus borci. Nechapem preco sa tak stvete ze su tam velke droty, velky konektor.:) Ja som to vyriesil tak, ze som vymenil konektory za mensie, skratil droty a islo to tam ako po masle bez vsetkych tych oderov a spekulovania, ze kde dam tie droty.
DTomik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od DTomik »

Ale já ten kastlík stejně musím dostat ven. A pokud neoddělám ty výdechy tak ho ven nedostanu. To jste to nikdo ještě neopravoval třeba kvůli upadlé páčce na směrování vzduchu?
Odpovědět