Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
nesvítí pravé světla
Zdar, dnes večer jedu mimo Prahu a nesvítí mi obě pravá světla? Bohužel budu v práci až do večera tak snad pomůžete. Prohození žárovky z levého světlo nepomohlo - též nesvítí. Může to být pojistkou? Sou oddělené levý a pravý okruh? Popř která to je.
Mám e36, 320i r.v. 92. 6árovka lampy originál tedy na H1.
Díky moc, večer nebudu mít čas nad tím koumat.
Podotýkám, že blinkr maká (teda na dálce)
Mám e36, 320i r.v. 92. 6árovka lampy originál tedy na H1.
Díky moc, večer nebudu mít čas nad tím koumat.
Podotýkám, že blinkr maká (teda na dálce)
-
Leveler
- Klubové ID: 1133
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo přesně ten.Ale klidně může být vadnej.Myslím že to tam je dělaný trošku jinak.Že z toho de štáva jak do levý a pravý strany zvlášt.Tashiro píše:To asi nestihnu, myslíš ten na palubce? To bude oká, páč levé světlo svítí.Leveler píše:Zkus ještě vypínáč světel jestli není KO.Vyndat a stříknout tím sprejem na ty spoje.Třeba pomůže.
Aha ... tak to zkusím, jen nevím kde v 8 hodin večer budu spray shánětLeveler píše:Jo jo přesně ten.Ale klidně může být vadnej.Myslím že to tam je dělaný trošku jinak.Že z toho de štáva jak do levý a pravý strany zvlášt.Tashiro píše:To asi nestihnu, myslíš ten na palubce? To bude oká, páč levé světlo svítí.Leveler píše:Zkus ještě vypínáč světel jestli není KO.Vyndat a stříknout tím sprejem na ty spoje.Třeba pomůže.
-
Leveler
- Kontaktovat uživatele:
A ty káble si v kufru už kontroloval?Napřed na ně mrkni jestli tam nemáš přeštípaný náký dráty jako já.Mě takle nesvítily pravý parkovačky.Tashiro píše:Aha ... tak to zkusím, jen nevím kde v 8 hodin večer budu spray shánětLeveler píše:Jo jo přesně ten.Ale klidně může být vadnej.Myslím že to tam je dělaný trošku jinak.Že z toho de štáva jak do levý a pravý strany zvlášt.Tashiro píše: To asi nestihnu, myslíš ten na palubce? To bude oká, páč levé světlo svítí.))
Kde vedou? od baterky pod sedačky?Leveler píše:A ty káble si v kufru už kontroloval?Napřed na ně mrkni jestli tam nemáš přeštípaný náký dráty jako já.Mě takle nesvítily pravý parkovačky.Tashiro píše:Aha ... tak to zkusím, jen nevím kde v 8 hodin večer budu spray shánětLeveler píše: Jo jo přesně ten.Ale klidně může být vadnej.Myslím že to tam je dělaný trošku jinak.Že z toho de štáva jak do levý a pravý strany zvlášt.))
-
Leveler
- Kontaktovat uživatele:
Otevřeš kufr.A na levé straně v tom pantě vede takovej svazek káblů.Je to v takový ochraný gumový bužírce.Musíš to vyndát (takovej gumovej hajzl kterej je zacvaklej v kufru, de to dobře) a stáhnout tu bužírku a pak uvidíš ty káble jestli nejsou náký obnažený.Tashiro píše:Kde vedou? od baterky pod sedačky?Leveler píše:A ty káble si v kufru už kontroloval?Napřed na ně mrkni jestli tam nemáš přeštípaný náký dráty jako já.Mě takle nesvítily pravý parkovačky.Tashiro píše: Aha ... tak to zkusím, jen nevím kde v 8 hodin večer budu spray shánět))
Díky pánové za pomoc. To sem potřeboval. Šťastně jsem dojel, ale jak sem předpokládal zkoumal jsem to v osm večer pod lampou a v zimě. Kdo zažil ví o čem mluvím.
Koupil jsem nový žárovky, o kouknul na pojistky vše ok, ale nesvítí, tak sem kouknul na ty káble, taky nic, prohejbal sem všema kontaktama a ejhle ... svítí.
Takže asi zoxidovaný.
Díky všem za pomoc
Koupil jsem nový žárovky, o kouknul na pojistky vše ok, ale nesvítí, tak sem kouknul na ty káble, taky nic, prohejbal sem všema kontaktama a ejhle ... svítí.
Díky všem za pomoc
-
Brody
- Klubové ID: 1772
- Kontaktovat uživatele:
no ted mam problem ja!Nesviti me couvacky kdyz dam R.Pohejbal sem s kableme v kufru a ani neblikly a pojistky se zdaji vsechny v pohode!Jen nevim ktera je na zpatecku.Mozna sem nejakou prehlid venku uz je sero.Nebo by to mohlo byt taky cidylko na zpatecku.Jen nevim jestli je na prevodovce nebo diferaku.Na difu cidlo mam,ale nevim k cemu! 
- Killca
- Klubové ID: 1648
prohejbej pojistkama poradne je zkoukni a zmer jestli vodi a jinak cidlo zpatecky je na prevodovce z boku, mysim ze levyho, na zvedaku to vysroubujes a zase zasroubujes novy, ale pozor, nedotahovat moc, jinak rupne,staci jen malo, skoro bych rek rukouBrody píše:no ted mam problem ja!Nesviti me couvacky kdyz dam R.Pohejbal sem s kableme v kufru a ani neblikly a pojistky se zdaji vsechny v pohode!Jen nevim ktera je na zpatecku.Mozna sem nejakou prehlid venku uz je sero.Nebo by to mohlo byt taky cidylko na zpatecku.Jen nevim jestli je na prevodovce nebo diferaku.Na difu cidlo mam,ale nevim k cemu!
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca