Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

jaka bude zima

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
boby06

#21 Příspěvek od boby06 »

ta uspora byla jen vedlejsi efekt.vzdycky nez jsem se rozhoupal tak bylo jaro.......fakt :0) a uz dost chlapi.pojdte zmenit tema nebo se budu stydet :))))))))
Slid
Klubové ID: 1699

#22 Příspěvek od Slid »

boby06 píše:zdar panove.mam bava odjakziva a jako prazak zimni gumy nekupuju protoze tady snih neni. Tak co mate nejakej typ na letosni zimu? bude snezit nebo ne? :D abych dojel do prace.taky se mi jednou stalo ze jsem se na rovine nerozjel :D takze kdo vidi dopredu a rozumi pocasi tak dejte typ :))))))))))))))))))))))
no tak takové mám nejradši, pak akorát zůstanu nekde zasekanej hodinu kvůli chytrolínoj co si myslel že zimní gumy se kupují kvůli sněhu na vozovce a ne teplotě nechápu co si ti někteří pražáci myslí každej rok unás zaserou silnice a stejně se nidky neponaučí.
Nezapomeň že zimní gumy se mají montovat pod teplotu +7°C
A pokud někdo si myslí že je to úspora peněz a zimáky finance navíc tak argument je takový že když jezdíš na zimních a letní odpočívaj v garáži, šetříš je.
Hanz318iS
Klubové ID: 1862
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Hanz318iS »

Jo jo,presne tak...Zimaky davas pri teplote vozovky 5 stupnu kvuli prilnavosti...Furt ale nechapu,jak muze nekdo usetrit 30tisic na gumach...Zimaky se nesjizdej tak rychle kdyz je pouzivas jako clovek a aspon ti auto trochu drzi...Vetsina prazaku jezdi furt na letnacich,pak prijde nahla chumelenice,2cm snehu souvisly vrstvy,ted to vsem klouze,vsichni koncej v mrnavejch kopeckach a v televizi z toho udelaj kalamitni stav a kdo muze at nejezdi...Z tohodle bych :savle:
Brody
Klubové ID: 1772
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Brody »

Na gumach nikdy nesetrim!Ale tohle nechapu ze x let usetri na zimnich gumach 30tis. :roll: On to potom clovek pozna ze usetril treba 30 ale treba 60 da za opravu!Ja bych vsechny takovyhle nastehoval do hor aby si poradne tu zimu a kalamitu uzili. :smich2: :smich2: :smich2: :smich2:
CZAirwolf

#25 Příspěvek od CZAirwolf »

Hanz318iS píše:Vetsina prazaku jezdi furt na letnacich,pak prijde nahla chumelenice,2cm snehu souvisly vrstvy,ted to vsem klouze,vsichni koncej v mrnavejch kopeckach a v televizi z toho udelaj kalamitni stav a kdo muze at nejezdi...Z tohodle bych :savle:
Ona je v Praze kalamitni situace na silnicich i bez pridavku v podobe mokra ci vyrazne nebezpecnejsiho snehu... :roll:
Marrtin
Klubové ID: 4041

#26 Příspěvek od Marrtin »

Zima bude tuha. Rozhodne tuzsi nez minula. Minulou zimu padaly dlouhodobe plusove teplotni rekordy. Pravdepodobneost, ze se takto tepla zima bude opakovat v dvou po sobe jdoucich rocich je mala. Asi jako kdyby se meli opakovat po sobe dve stolete povodne. Muze se sice stat, ale pravdepodobnost je mala.

Takze podle lonska neposuzovat a rek bych ze letosni bude tuha.
Atilak
Klubové ID: 1224

#27 Příspěvek od Atilak »

Podle me letosni zima nebude zacinat driv nez na konci podzimu a koncit driv nez zacatkem jara(xe)... Za to rucim..
FreeTree

#28 Příspěvek od FreeTree »

to castro: kdo se furt má dívat na tu tvoji fotku..... :twisted:
Jinak jsem si taky myslel, že jsou zimní na hovno..... teď už ale jsem opačného názoru....
Odpovědět