Přímo vykoupené vlastní krví. Už nikdy víc. Stačí, že to musím trpět s Transitem.Bedi píše:Není nad zkušenosti, co?Vlasta píše:Nevím, jak u jinejch firem, ale tohle mně připadá, jako u Forda.Bedi píše:Co se týká reklamace kotoučů, tak to určitě zkusit můžeš, u dílařů by jsi mohl mít i štěstí, podle zkušeností to až tolik neřeší, stejně tak jako žárovky v Hornbachu.
Já dělam v autorizovaným servisu jistý značky a reklamace kotoučů je skoro zbytečná. I když bych chtěl třeba zákazníkovi pomoct, tak výměna kotoučů na záruku neschvaluju já, ale podléhá to schválení garančního technika na republikový centrále.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Podařilo se Vám reklamovat kotouče?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
reklamovat se dá vše, jde jen o to být neoblomný
dnešní snahou výrobců a prodejců je prohlásit vše za "spotřebák" a ten prý nejde reklamovat, blbost
přál bych všem takovýmhle prodejcům, zákazníka co měl kolega, nechtěl zákazníkovi vyreklamovat věc za 300,- Kč po cca 4 měsích, zákazník se vrátil během pár minut s 2 metrovou lešenářskou tyčí, naštěstí se zákazník uklidnil po bleskové výměně výrobku ...
dnešní snahou výrobců a prodejců je prohlásit vše za "spotřebák" a ten prý nejde reklamovat, blbost
přál bych všem takovýmhle prodejcům, zákazníka co měl kolega, nechtěl zákazníkovi vyreklamovat věc za 300,- Kč po cca 4 měsích, zákazník se vrátil během pár minut s 2 metrovou lešenářskou tyčí, naštěstí se zákazník uklidnil po bleskové výměně výrobku ...
Měsíc bez auta bejt nemůžu a navíc se mi nechce kupovat nový kotouče po tom co je mám 1/2 roku. To je radši stočím, prodejce se k tomu moc dobře nepostavil, ani elit.CZAirwolf píše:Nezapomen, ze na reklamaci maji 30 dni. Pokud to prekroci, jdi si pro nove, nebo prachy. A jak sis predstavoval reklamaci ?Tashiro píše:Tak to vzdávám ... prej je mám vyndat a poslat jim, že prý to pošlou někam na posudek. Takže bych musel koupit nový![]()
Nezlob se na mě, ale co si čekal, že prodejce udělá? :-O Že k němu přijedeš, prodavač koukne na kotouče na autě přes disky a vrátí ti prachy...Tashiro píše: ...prodejce se k tomu moc dobře nepostavil, ani elit.