Ahoj.tak uz jsem zjistil proc to okno blazni.Tady je fotka at vidite o co go.
Da se vymenit jenom ten ozubenej blbinec nebo to je nejakej komplet? Jo a jde to tam jenom z coupecka nebo vsech 36 na elektriku? sedan ,compact .....no sakra me sem nejde fotka. Tak je to takovej ozubenej pultalir a jsou u nej posledni dva zuby v tahu. Takhle nevim na co si tu presne dat inzerat o koupi kdyz nevim jak se to jmenuje
musíš dát celou novou stahovačku a pokud budeš kupovat jetou dej si pozor aby nebyla vyčvachtaná, ušetříš si stím pak problémy při doštelování okna a nebude ti při výjezdu v posledních 5cm vyjíždět z lišty i když štelovák bude na konci.
s jednu clovickem odtud jsem se domluvil tak snad brzo budu mit cele dvere a tohle si z toho vindam.uz se tesim az mi pri 250 kmh prestane foukat do auta
Kugy píše:Jestli je to z nějakýho svařitelnýho materiálu,tak by možná stačilo to zabodovat a zuby dopilovat pilníkem,nevím třeba by to nějakej čásek drželo
Svařitelný by to mělo bejt, protože k nůžkám stahování to je přivařený... Otázkou je metoda
ono je vidět že už stím někdo laboroval, protože má to být origo na nýty a ne na šrouby. Ale než nějaké svařování raději dám 1000 za stahovačku, já si se stahovačkou užil své
presne tak.frajer sice jsem ale ne zase takovej abych z kusu zeleza vypiloval ozubene kolo a to s pilnikem umim. Snad uz o vikendu budu mit stahovacku novou. Jeste musim mrknout co je tam za nejty.jestli nejakej velkej prumer tak tak tam hodim srouby ale snad nebudu muset.
dej tam šrouby M6 - lepší je dát samojistící matky, nejty jsou průměr 6mm a chce to lis, když to nestáhneš dostatečně, tak to budeš těžko ladit a bude se ti to pořád povolovat.
ano jsou to 6ky nejty klasika kleště končí na 5ce, ale sehnal jsem si kleště na 6ky nejty. Jinak je používaj např. v klempírnách kde dělaj autobusy nebo náklaďáky (sajtny) těch tam maj tři prdele nebo v nějakým jzd opravujou stroje traktory, čili věřím že za lahev ti je půjčí nebo ti to namístě přinejtujou, jsou to kleště s pořádnou pákou, ale je to pohoda cvaknout.
Když sem ji dal na šrouby a i samojistící stejně se mě to kvrdlalo a nebylo to ono jako ty nejty.
posledni dva prispevky beru jako velmi hodnotne.Stahovacka uz je na ceste a ted zbejva udelat najezd na nejake JZD. Hele a ta stahovacka tam jde jenom z coupecka nebo i 4dvirka?