zdar panove.mam bava odjakziva a jako prazak zimni gumy nekupuju protoze tady snih neni. Tak co mate nejakej typ na letosni zimu? bude snezit nebo ne? abych dojel do prace.taky se mi jednou stalo ze jsem se na rovine nerozjel takze kdo vidi dopredu a rozumi pocasi tak dejte typ )))))))))))))))))))))
boby06 píše:zdar panove.mam bava odjakziva a jako prazak zimni gumy nekupuju protoze tady snih neni. Tak co mate nejakej typ na letosni zimu? bude snezit nebo ne? abych dojel do prace.taky se mi jednou stalo ze jsem se na rovine nerozjel takze kdo vidi dopredu a rozumi pocasi tak dejte typ )))))))))))))))))))))
by se spíš hodilo do sekce pokec než o 3er. Ale ikdyž nesněží v praze moc, tak to neni pravidlo. Takže klasika - vyzbrojit se každopádně zimníma gumama. problémy jsem měl taky vždy jen na rovině na parkovišti
wacc píše:A ja mel vzdycky za to, ze zimni pneu se kupuji take kvuli tomu, ze maji jinaci smesi, ktere maji vyrazne lepsi prilnavost pri nizkych teplotach
no jednou jsem zustal v jednou udoli a kopec za mnou i prede mnou.docela jsem se zadjchal nez jsem to vytlacil a dkyz si to kolem me v pohode projela stara skodovka tak jsem docela skripal zubama ale jinak v poho .uspora za poslednich deset let na gumach je je asi tricet tisic
boby06 píše:no jednou jsem zustal v jednou udoli a kopec za mnou i prede mnou.docela jsem se zadjchal nez jsem to vytlacil a dkyz si to kolem me v pohode projela stara skodovka tak jsem docela skripal zubama ale jinak v poho .uspora za poslednich deset let na gumach je je asi tricet tisic
jestli jezdíš na sněhu nebo ledu na letních tak jsi opravdu vůl!
kluci ja jsem zadnim nahonem vychovanej.uz v 95 kdyz jsem delal ridicak takze tusim co a jak(pri vsi skromnosti)
ale vidim ze predpoved pocasi se tu neobjevila jen hodnoceni me pry lehkovaznosti tak tu debatu radeji uzavreme ne? proste prezout a je to.........
boby06 píše:no jednou jsem zustal v jednou udoli a kopec za mnou i prede mnou.docela jsem se zadjchal nez jsem to vytlacil a dkyz si to kolem me v pohode projela stara skodovka tak jsem docela skripal zubama ale jinak v poho .uspora za poslednich deset let na gumach je je asi tricet tisic
Já tyhle teorie moc nechápu. Pokud na gumách nejezdím a mám zimáky, tak je šetřím a neojíždím. V zimě naopak. Nehledě na to, že zimáky mám menší, tudíž levnější.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
protože zima letos opět nebude moc sněhu, tak dorazím zimáky co mám(3mm vzorek) . Ale protože bude mrznout tak tam nenechám letňáky s krásnou hloubkou vzorku, protože kvůli teplotě jde směs. A protože mám zimáky asi už čtvrtým rokem tak je to určitě jejich poslední zima i kdybych vzorek letos už vůbec nesjel - jde i o stáří.
Místní domorodci u nás na vesnici si dělali extrémní zásoby dřeva, z čehož usuzuji, že zima bude tuhá a dlouhá. Taky se hodně kouří z udíren a objíždí okolní pálenice. Takže nevím jak v Praze, ale tady na Moravě to vypadá blbě. Nemám rád tenhleten bílej hajzl na silnicích.
Já tyhle teorie moc nechápu. Pokud na gumách nejezdím a mám zimáky, tak je šetřím a neojíždím. V zimě naopak. Nehledě na to, že zimáky mám menší, tudíž levnější.
to me fakt bavi , jaky sou nekery lidi koumaci , jak "umej usetrit"