Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rada s reprama E36
Zdarec pánové, chtěl bych se zeptat, jestli je hodně velkej problém udělat z těch 10cm díry na 17cm vzadu, protože ty 10 prostě nehrajou, dopředu neřešim, tam jsem koupil MB Quart 13 cm a hraje to luxusně (i když 17 by byly better
) ale dozadu bych chtěl nějaký kerý by i podkreslily nižšíma kmitočtama, protože SW ted neplánuju z finančních důvodů...takže se chci zeptat, jak na 17cm díry vzadu 
-
Lukys318is
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
bud trosku radikalni a neboj se sahnout na pilu. Ja to zrovna ted resim.Dozadu musej jit aspon dva ovaly a basak kdyz ne vic. ale rekneme ze tam chces dat dva ovaly a ted kam s nima. Ja na Smichove nasel firmu co asi za 1200 odlejva zadni plata z MDF desky.I to potahuje apod coz je naprostej luxus za supr cenu. Ty desky delaj do kupatek a jsou naprosto presny takze jenom vyndas plato a flaknes tam to nove z MDF .Do toho uz si vyriznes presne diry jake potrebujes. Proste brnkacka 
jo a tady je adresa na ty plata.... http://www.hrodoss.cz/?type=shop§ion=104
-
Lukys318is
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
no hele zatim je k dispozici jenom fotka na tech jejich stranakach co jsou tady.ja to asi pred tejdnem objednal. muzu pak pri instalaci udelat nejake fotky abys mel predstavu.celkem jsem natrenoval na e 30. to jsem lezel tejden v kufru a hralo to slusne. Takze ted zkusenosti zurocim a podelim se o ne
Nebude to profi ale rekl bych ze hodne slusna hudba to bude.