jak vám to tahne od spodu? já když se chci svízt musim mu dáz min. 3500 - 4000 ot/min, dnes jsem vytáh z garáže moje náhradní auto golf 1.8GTi a byl jsem překvapenej jak tahne od spodu, řekl bych že je to auto daleko pružnější a živější, jak je to možný když je ten motor o 700 kubiků a nějakejch 80 koní slabší?
vim jen to že u bmw mám načatou spojku, může to bejt hlavní důvod? a může to mít takovej vliv? Na jedničku hrabe ale musim ho vitočit na dvojku si gumy ani nekviknou, slyšel jsem tu, že někomu bawor hrabe i na trojku, když jsem zkoušel maximálku nechtelo se mu za 210, jaký máte zkušenosti vy?
dík za odpovědi
já osobně mam 320i ale vim že u těchle aut je normální že pořádná jízda je od 3500 vějš,což je na jednu stranu dobrý že do 3000 jezdíš pohodičku a když tochceš pottrápit tak3500 a vejš.
Kua já nevim co všicí maj s pískáním gum,ale mně to příde že to by dělat nemělo,poukazuje to na neschopnost auta přenést sílu tak jak se má I když je to svym způsobem kravina Jen se dycky směju jak někdo porovnává výkon auta tim,že se zeptá,stli m uto hrabe na dvojku
A to že bezvanos jde líp odspoda je pravda,ale jak moc de líp nevim.
JanK píše:novanos jede opravdu lip odspodu...ma ostrejsi vacky
Přesně tak a jde hned za plynem narozdíl od vanosu Ale zas tak brutální rozdíl to není, a k tomu pískání gum: myslím že když chceš tak hrábneš i na 3ku, ale vo tom to není, ůčel je přenést výkon co nejlíp na vozovku a ne machrovat a hrabat na každé křižovatce.
Můj bezvanos dostane v pružnosti odspodu od mýho kadetta kombi docela na zadek pravda je,že od těch 4000 ot. je to zase úplně obráceně..
jel jsem s tím 235 a pořád ještě pomalu zrychlovala-šla by do omezovače..
To Ajwori: s tou spojkou bych neotálel a může to být taky důvod. Jinak maximálka u mě není problém 240km/h (budíkovejch) takže těch tvých 210 je taky divný...