Kape benzin...
-
atem
Mam problem:dneska jsem si vsim ze mi kape benzin a doceladost!!asi kazdy metr kapka...dnes jak jsem prijal domu a bylo mokro tak jsem si toho vsim...koukal jsem pod auto a vypada to ze tece po olej.vanne...Taky si myslim ze tece jen kdyz je zaplej motor!!prosim poradte co by to mohlo byt...a pripadne na kolik by vysla oprava...Dekuji..
MOD: Příště uváděj typ vozu nebo typ motoru. Viz topic chováni v této sekci.
MOD: Příště uváděj typ vozu nebo typ motoru. Viz topic chováni v této sekci.
-
kosa
-
atem
-
kosa
-
rob2fab
jako neni to žádnej med,jak říká koega..jsou to ty krátký spojovací hadičky co propojují ocel.trubičky s vstřikovaci lištou..je stim práce,musis shodit sání..pokud teda nemas prsty jak hery poter..je to asi celkem bolest M40/43 jelikož sem to dělal na dvou ze tří aut...na tom třetim asi néé jen proto že krešlo..proto pro všechny,co mají zmínené motor Pozor..cíte-li benzin v kabine...neni to od cerpadla bo nadrže.atem píše:Mam problem:dneska jsem si vsim ze mi kape benzin a doceladost!!asi kazdy metr kapka...dnes jak jsem prijal domu a bylo mokro tak jsem si toho vsim...koukal jsem pod auto a vypada to ze tece po olej.vanne...Taky si myslim ze tece jen kdyz je zaplej motor!!prosim poradte co by to mohlo byt...a pripadne na kolik by vysla oprava...Dekuji..
-
atem
-
rob2fab
-
Delta
- Klubové ID: 904
Cejtil sem taky benzín z topení,při studeném motoru.Tak sem tohle dneska řešil na 318iS,sundat sání a pod ním mě čekaly zteřelé hadičky-ty 2krátké.Obě sem je vyměnil,přesponkoval a uvidíme co to udělá.Je to piplačka-málo místa....
nevíte jak je řešený těsnění mezi vstřiky a lištou?Sou tam ty čtverhraný sponky co to drží a...?
nevíte jak je řešený těsnění mezi vstřiky a lištou?Sou tam ty čtverhraný sponky co to drží a...?
-
bas2
Su tam rovnake o-kruzky ako tie s ktorymi su vstreky pichnute v saniDelta píše: nevíte jak je řešený těsnění mezi vstřiky a lištou?Sou tam ty čtverhraný sponky co to drží a...?
Pekny navod a fotky: http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... cement.htm
-
Delta
díky.takže vstřikovací lištu musim silou vyškubnout??bas2 píše:Su tam rovnake o-kruzky ako tie s ktorymi su vstreky pichnute v saniDelta píše: nevíte jak je řešený těsnění mezi vstřiky a lištou?Sou tam ty čtverhraný sponky co to drží a...?
-
bas2
jo, listu so vstrekami musis vytiahnut zo sania, vlastne musis prekonat len odpor tych o-kruzkov, ja som to asi namazal olejom, uz si nepamatujem, ale urcite ako som to daval naspat, tak som nove o-kruzky jemne namazal prevodovym olejom 80W (tak to pisu u bentley), ale myslim ze mozes pouzit aj bezny motorovy olej...ovela lahsie ti tie vstreky pojdu naspat.Delta píše:díky.takže vstřikovací lištu musim silou vyškubnout??bas2 píše:Su tam rovnake o-kruzky ako tie s ktorymi su vstreky pichnute v saniDelta píše: nevíte jak je řešený těsnění mezi vstřiky a lištou?Sou tam ty čtverhraný sponky co to drží a...?
-
Delta
díky.takže vstřikovací lištu musim silou vyškubnout??[/quote]
jo, listu so vstrekami musis vytiahnut zo sania, vlastne musis prekonat len odpor tych o-kruzkov, ja som to asi namazal olejom, uz si nepamatujem, ale urcite ako som to daval naspat, tak som nove o-kruzky jemne namazal prevodovym olejom 80W (tak to pisu u bentley), ale myslim ze mozes pouzit aj bezny motorovy olej...ovela lahsie ti tie vstreky pojdu naspat.[/quote]
ďakujem...
jo, listu so vstrekami musis vytiahnut zo sania, vlastne musis prekonat len odpor tych o-kruzkov, ja som to asi namazal olejom, uz si nepamatujem, ale urcite ako som to daval naspat, tak som nove o-kruzky jemne namazal prevodovym olejom 80W (tak to pisu u bentley), ale myslim ze mozes pouzit aj bezny motorovy olej...ovela lahsie ti tie vstreky pojdu naspat.[/quote]
ďakujem...