Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rezerva
Podle nějaké dávné normy je rezerva minimálně pro dojezd 70 kilometrů normálním stylem jízdy.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
michal09
- Klubové ID: 1407
To je fakt nějaký divný. Kámoš s 318i, M43, od tý doby, co mu začalo svítit žebravý voko, ujel asi 110km, sice po dálnici, ale byl posranej jak sviňa. Bylo to při cestě do Liberce a vždycky si na to vzpoměl když nějkou benzínku míjelMartyE30 píše:Já najel na rezervu 35km a to jsem jel klobouka, někde asi bude problémVlasta píše:Podle nějaké dávné normy je rezerva minimálně pro dojezd 70 kilometrů normálním stylem jízdy.
Jinak mě teď napadá, když jsme u tý nádrže a reservy... Jakým způsobem je řešená nádrž? Už párkrát se mi stalo, že např. mám podle ručiky 15l benzínu, zastavím v kopci, nebo někde na více nakloněném povrchu a za 20 min, když odtud vyjíždím, tak mi svítí voko, což teoreticky znamená, že se mi "ztratilo" kolem 5ti litrů... Nádrž mi neteče, nikde ani kapka... Ale nejhorší je, že mi přijde jak kdyby se ten benzín někam přelil, do nějakýho hluchýho místa a tam zůstal, protože se rozjedu, normálně vyjedu na rovnou silnici a už se mi ručka zpět na 15l nevrátí
-
MartyE30
- Kontaktovat uživatele:
JJ, divný to je. Olej vyměněnej, tak teď přijde diagnóza( snad dneska ), ale taky typuju lambdu.castro píše:to je divný... možná bys měl zkontrolovat lambdy (možná i váhu vzduchu - jde vyčistit) , protože to neni normální...MartyE30 píše:ona se po čase vrátí, neboj![]()
Mě spíš sere ta rezerva, resp. spotřeba celkově mi vychzí na 13l při jízdě na kloboukaA to mám iso
Tohle mi dělala i E30, vyměnil jsme lambdu a čidlo teploy motoru a jezdil jsem za 7.5l