Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 montrealblau Mpack oranz blinkry
-
Lukys318is
- Klubové ID: 1314
- Kontaktovat uživatele:
-
Lukys318is
- Kontaktovat uživatele:
Sedacky zelený, stropnici a přední tapecy černý, vnitřní lampičky modrý, v kufru modrej neon a budíky origo podsvícený..., nevim co je špatnýho na modrý..castro píše:takže máš interier v modrý?Lukys318is píše:NEMAM RÁD ORANŽOVOU![]()
A nevim proč narážíš na to že nemam rád oranžovou, sem akorat napsal svuj nazor, ja ti tvuj taky neberu...
To je jak kdybych napsal ze nemam rad Tokyo Hotel a vsichni se do me pustili ze sou super....
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
mě to taky přijde hezký jenom na modrý a nebo ještě na stříbrný, ale nesmí být ty oranžády zašlé...
tady na montreal blau

jinak zepředu jsem měl bílé, takže fotku nemam , ale obecně je vždy zkousnutelnější oranž blinkry vpředu, než vzadu...
Někdy se mi to taky líbí - prostě si to na nic nehraje, pokud je to auto zachovalé a jak bylo z továrny, i mi to tam někdy padne víc, prostě tam patří.... Teď si nejsem jist ale třeba pro USA byla myslim buď jenom nebo většina bmw s oranž blinkry... i dnes se pro ně extra dělají... kyž se podívám na nějaký nový 3er... (asi v nich mají obrysovky)
tady na montreal blau

jinak zepředu jsem měl bílé, takže fotku nemam , ale obecně je vždy zkousnutelnější oranž blinkry vpředu, než vzadu...
Někdy se mi to taky líbí - prostě si to na nic nehraje, pokud je to auto zachovalé a jak bylo z továrny, i mi to tam někdy padne víc, prostě tam patří.... Teď si nejsem jist ale třeba pro USA byla myslim buď jenom nebo většina bmw s oranž blinkry... i dnes se pro ně extra dělají... kyž se podívám na nějaký nový 3er... (asi v nich mají obrysovky)
-
Lukys318is
- Kontaktovat uživatele:
Vepredu je to zkousnutelnejsi podle me proto ze ty oranzovy blinkry sou vedle pruhlednejch svetel, vzadu jak je ta oranzova vedle ty bilý a červený, tak působí celkem divne...castro píše:jinak zepředu jsem měl bílé, takže fotku nemam , ale obecně je vždy zkousnutelnější oranž blinkry vpředu, než vzadu...
-
Marty_
- Kontaktovat uživatele:
Mno vzadu jsou fakt lepsi cervenobile za vsech situaci asi.. Ale vepredu je to neco jineho:) zase by bylo divne mit vepredu oranz a vzadu ne:o)
Jinak na e46 mi oranz nesedi vubec.. Mozna tak k cerne.
Jinak jeste nejaka fotecka uplne serioveho montrealblau coupe mpacket oranz blinkr zepredu by nebyla?:)
Jinak na e46 mi oranz nesedi vubec.. Mozna tak k cerne.
Jinak jeste nejaka fotecka uplne serioveho montrealblau coupe mpacket oranz blinkr zepredu by nebyla?:)