Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
318is někdy nestartuje, prosím o pomoc!!!
-
Denzelll
- Kontaktovat uživatele:
Mam jeden velkej problem. Je to zalezitost poslednich dvou-trech mesicu. Tejden jezdim, secko v cajku, pak prijdu k autu a nejde to natocit. Starter toci v poho, benzin tam taky jde ale nechce to chytit, pak to dokonce zacne kopat, problikavaj kontrolky na pristrojovce a nic. Problem je v tom ze kdyz otocim klicek to polohy aby svitily kontrolky tak mi po celym motoru zacnou cvakat relatka, nekdy se ozevja i klapka. Dela to desnej brajgl. Zacnu saskovat se vsema moznejma kabelama, relatkama, odpojovat a pripojovat baterku a nekdy po hodine to zase treba najednou chytne. Za jizdy to slape normalne, de to par dni a pak zase nemuzu nastartovat! Nikdo nevi co s tim, jsem z toho uz zoufalej...nejake rady???[/b] Zkousel sem jiny rele, benzin to dava jak ma, svicky sou taky v cajku, po delsim startovani smrdi benzin jako blazen a strili to do vejfuku 
-
Denzelll
- Kontaktovat uživatele:
No zavadu kdy mi tekla voda do RJ jednotky jsem resil asi pred dvouma rokama, to sem vysusil, prostrikal, utesnil a cajk od te doby. Ted sem ji rozdelal, to bylo prvni co me napadlo, ale tam je secko v suchu. Palec rozdelovace to nema, pac to nema ani rozdelovac 
A cidlo polohy kliky je dobrej napad, ale to by zase necvakaly ty relatka, neproblikavaly kontrolky na pristrojovce a nechytalo to obcas na dva valce
Je to zapeklita vec. Zitra se mi v tom bude vrtat jeden machr elektrikar a kdyz nic tak to asi budu muset dat primo do BMW, ale tam to zavani moc velkym placenim 
A cidlo polohy kliky je dobrej napad, ale to by zase necvakaly ty relatka, neproblikavaly kontrolky na pristrojovce a nechytalo to obcas na dva valce