není mi schopný někdo napsat co to všechno znamená..v BMW nic neví...-nebo se jim nechce to vysvětlovat..vím, že individual by měla být jiná kombinace barev - exteriér/interiér...
http://www.ukazto.com/?img=1018452,100_6554.jpg
http://www.ukazto.com/?img=1018455,100_6555.jpg
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
co je to za typové značení???
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Tvé auto je e46, individuální výbava, na přání zákazníka, černý plnič (pod lakem)
V tabulkách jsou
-metalízy za příplatek (cca 500€)
-individuální lakování (výběr barev z nabídky, příplatek několikanásobný běžné metal.)
-výjimečné laky (individuální kombinace barev interiéru s výjimečným lakem, velmi drahá záležitost)
SONDERLACKIERUNG (dříve označení "BMW-Sonderlack") - výjimečné lakování; v Tvém případě "Karbonová-černá-metalíza"
Například u mé e30 cabrio z roku '89 je opticky kombinace barev "Daytonaviolettmetallic"(e36) a "Technoviolettmetallic"(e36), štítek nese v té době pouze označení "BMW-Sonderlack"(e30)

V tabulkách jsou
-metalízy za příplatek (cca 500€)
-individuální lakování (výběr barev z nabídky, příplatek několikanásobný běžné metal.)
-výjimečné laky (individuální kombinace barev interiéru s výjimečným lakem, velmi drahá záležitost)
SONDERLACKIERUNG (dříve označení "BMW-Sonderlack") - výjimečné lakování; v Tvém případě "Karbonová-černá-metalíza"
Například u mé e30 cabrio z roku '89 je opticky kombinace barev "Daytonaviolettmetallic"(e36) a "Technoviolettmetallic"(e36), štítek nese v té době pouze označení "BMW-Sonderlack"(e30)

-
michal09
- Klubové ID: 1407
Ty jo, přesně tenhle štítek "BMW - Sonderlack" mám já na 36ce z roku 94...i to číslo barvy odpovídá.... Ale nikde jsem to nenašel... Lak mám tmavě fialový, lakýrník mi říkal že podle katalogu mám violetschwarz 2 nebo co? Vůbec se v tom nevyznám
Je možný že tam někdo štítek sonderlack předemnou nalepil, nebo fakt nevim... kažopádně sonderlack ani violetschwarz 2 v origo barvách na 36ku sedana roku 94 nejsou....