Jo a vzpoměl jsme si ještě že občas, tak 2krát týdně se mi stane za jízdy že "laksně" zařadim a místo rychlosti se řadička "vyplevme do neutrálu", ale to je asi jenom moje nedbalost a možná nezkušenost žéé? Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jednička u 36ky 318 (M43)
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Nějak se mi nezdá první kvlat. konkrétně jeho tah... Vím že 115 koníků není žádná garda
, ale dvojka i trojka auto ženou dopředu, jednička moc ne-e. Ručička otáčkoměru standartně stoupá při sešlápnutym pedálu, ale stoupá jen ručka a zvuk motoru, ale rychlost skoro vůbec. Od nějakejch 3000ot téměř žádné zrychlení, šoupnu tam dvoujku a v poho, už se to chytne a jede... Bavil jsem se o tom z kámošem ktrej má ten samej motor i obsah a říkal že mu jednička taky netáhne, prej je to normální, že je jen na to, aby se kola dostala do pohybu... Tak se chci optat jestli tady má někdo s tímto motorem a obsahem stejné zkušenosti, nebo jestli je něco špatně...
Díky
Jo a vzpoměl jsme si ještě že občas, tak 2krát týdně se mi stane za jízdy že "laksně" zařadim a místo rychlosti se řadička "vyplevme do neutrálu", ale to je asi jenom moje nedbalost a možná nezkušenost žéé? Díky
-
michal09
- Klubové ID: 1407
Díky za ohlasy pánové
Tak jsem rád že nejsem jedinej komu se zdá bejt jednička "mrtvá"
No tak já teda věřim, že u tohohle motoru je jednička rozjezdová a né "tahající"...
V jakým stavu mám spojku netušim, já s tím nekravim a myslim, že ani přede mnou s tím nikdo zvlášť nekravil (majitel přede mnou byl 50ti letý pán z Německa).... Rychlosti se řaděj pěkně, žádný prokluzování apod. Myslim že spojka je v poho... Alespoň zatím
No "Ivo a nemohl by jsi mi to čidlo nějak blíže specifikovat???
Tak jsem rád že nejsem jedinej komu se zdá bejt jednička "mrtvá"
V jakým stavu mám spojku netušim, já s tím nekravim a myslim, že ani přede mnou s tím nikdo zvlášť nekravil (majitel přede mnou byl 50ti letý pán z Německa).... Rychlosti se řaděj pěkně, žádný prokluzování apod. Myslim že spojka je v poho... Alespoň zatím
No "Ivo a nemohl by jsi mi to čidlo nějak blíže specifikovat???