Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 rozobratie prednych svetiel - ZKW
http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... C_ID=94696
Je to navod na Bosch, ale snad ti to aspon trosku pomuze.
Je to navod na Bosch, ale snad ti to aspon trosku pomuze.
Su tam este zboku take plastove pacicky. Odcvaknes, resp. odchlipnes a potom to rozdelis. Je to jednoduche. Ja som sa toho bal a nakoniec som to zvladol v pohode (a to uz je pri mojich lavych rukach co povedat). Len bacha na tie pacicky a tak aby si nic z toho nezlomil, to je potom v prdeli a tazko sa to svetlo sklada naspat.
7er. True definition of luxury. Yours.
- bergos
- Klubové ID: 159
100RM píše:Su tam este zboku take plastove pacicky. Odcvaknes, resp. odchlipnes a potom to rozdelis. Je to jednoduche. Ja som sa toho bal a nakoniec som to zvladol v pohode (a to uz je pri mojich lavych rukach co povedat). Len bacha na tie pacicky a tak aby si nic z toho nezlomil, to je potom v prdeli a tazko sa to svetlo sklada naspat.
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi

Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
tak sa na to teda pozriem.. A nie su tam len tie svorky (2 hore a 2 dole)? Vyzera to tak, ze to nerozoberiem bez toho aby som cele svetlo najprv nevytiahol....100RM píše:Su tam este zboku take plastove pacicky. Odcvaknes, resp. odchlipnes a potom to rozdelis. Je to jednoduche. Ja som sa toho bal a nakoniec som to zvladol v pohode (a to uz je pri mojich lavych rukach co povedat). Len bacha na tie pacicky a tak aby si nic z toho nezlomil, to je potom v prdeli a tazko sa to svetlo sklada naspat.