Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Kudy kabely?
já teď na E36 Coupé táhl od rádia kabeláž do kufru k měniči CD a udělal jsem to tak, že jsem vycvakal plast na horní straně prahu (drží spodní část těsnění dveří a protáhl to pod kobercem, vzadu v rohu kolem sklopné sedačky a dál pod kobercem v kufru.
Pokud připojuješ napájení k zesilovači, je třeba tesně za připojením kabelu k + kontaktu na baterce zapojit pojistkové pouzdro s odpovídající pojistkou, protože jinak by z toho mohla být docela slušná fireshow.
Minulý týden tady u nás na Tuning srazu docela hezky blafla Felda a ještě k tomu na plyn...fůra bílého dýmu kolem, takže si každý myslel že týpek gumuje a on jenom trošku víc ohulil muziku...
Celkem legrace bylo sledovat, jak vší silou škube celý - kabel z baterky ke kostře...
Pořádná sranda by teprve asi začala, kdyby to blaflo pořádně i s tím plynem. Myslím že celá ta řada vyšperkovaných tjůningů by hezky domino efektem vzplála...
Pokud připojuješ napájení k zesilovači, je třeba tesně za připojením kabelu k + kontaktu na baterce zapojit pojistkové pouzdro s odpovídající pojistkou, protože jinak by z toho mohla být docela slušná fireshow.
Minulý týden tady u nás na Tuning srazu docela hezky blafla Felda a ještě k tomu na plyn...fůra bílého dýmu kolem, takže si každý myslel že týpek gumuje a on jenom trošku víc ohulil muziku...
Celkem legrace bylo sledovat, jak vší silou škube celý - kabel z baterky ke kostře...
Pořádná sranda by teprve asi začala, kdyby to blaflo pořádně i s tím plynem. Myslím že celá ta řada vyšperkovaných tjůningů by hezky domino efektem vzplála...
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
Musíš pod volantem sundat ten dekl co tam je, tím pádem tam uvidíš jak jsou tam vedený kabely a je tam vlastně i otvor do motorové části kudy vedou kábly do pojistek, tak to tamtudy protáhni. Aspoň já jsem to tudy tahal a byl docela problém to protáhnout. No a pak už je to jasný, oddeklovat plasty dole u dveří a protahat to do kufru. Práci zdar 
-
Tim
- Klubové ID: 1202
- Kontaktovat uživatele:
Tak dekuju vsem za rady, dneska sem natahnul napajeci kabely okolo spolujezdce a signalove okolo ridice teda v te palubce je bordel
uz sem myslel ze se k tomu radiu ani nedostanu. ale povedlo se zitra zapojim zesilovac a jeste musim udelat bednu do kufru pac sem to mel driv v golfu a muj kombik je jinak stavenej, samozrejme lip
tak jeste jednou diky vsem a jak to bude hotovy tak dam foto