Zjsitil jsem že na svý E46 nemám výhřev zrcátek a na straně řidiče mám ruplý sklo tak jsem objednal nový sklo a přišlo mi s výhřevem.Kam natahnout dráty nejjednodušeji aby to fachalo? Báwa to prý maj udělaný že při nastartování zrcátka vyhřívaj léto-zima.Dík za rady.
Ty jo, tak to cumim. U E36 bylo vyhrivani zrcatek v zakladni vybave u vsech modelu a ted se divam, ze u E46 u 316i, 318i, 318d a 320d bylo jen jako priplatkova vybava. Tak to je teda divny.
a neni to, ze vyhrev zrcatka je aktivovan pri zapnuti vyhrevu zadniho skla? Ja jsem na nej sahal jen pri zapnutym vyhrevu zadniho skla a to hralo. Ale jestli hreje porad to nevim, to vyzkousim.!
Tak jak píše Tomassino mi to fachalo u Vectry B ale bylomi řečeno od dvou lidí že u báwa to jede pořád a proto že se časem ty zrcátka vysmažej.Zdá s emi to sice nelogický proč to má hřát pořád ale možný je všechno.
e36: hreje furt(ze zadnim oknem to nema nic spolecneho), ve skle je bimetal takze se vypina , ale je pravda ze po par letech to odchazi ale rozhodne ne po roce ))
wacc píše:Ty jo, tak to cumim. U E36 bylo vyhrivani zrcatek v zakladni vybave u vsech modelu a ted se divam, ze u E46 u 316i, 318i, 318d a 320d bylo jen jako priplatkova vybava. Tak to je teda divny.
Víte určitě, že výhřev mají všechny E36? Ta moje totiž nehřeje a pěkně mě to štve
já si myslím, že měli bez výhřevu třeba před FA nebo součást nějaké výbavy, protože skla bez výhřevu se prodávaj pro e36 A pokud není kablik na připojení výhřevu tak natáhneš kabely na napájení pro výhřev zrcátka od motorku.Tak to je v e36 aveřím že to má stejně i e46, když má stejný sklo zrcátka.
To jestli měli všechny 36ky výhřev nevim, ale proč by se prodávali náhradní skla bez tý topný destičky? Takže asi všechny to nemají... A zjistíte to velmi prostě - např. vycvakněte sklo ze zrdcátka a pokud jsou z druhé strany zrdcadla dva kolíčky a na nich dva (např. hnědé) drátky, máte výhřev!
A co se toho sepínání týče, u mojí 36ky z 94 roku se výhřev spíná automaticky při otočením klíčku... S otcem jsme to zkoušely zkoušečkou a je to tak. Věřim tomu, že to májí sériově udělaný všechny 36ky. Samozdřejmě je možný, že se dá někam hodit knoflík nebo spínač a spínat si to manuálně podle potřeby, ale přijde mi to zbytečný bastlení
tak jeste jednou : vyhrev nemeli vsechny e36, zrcatka ktera vyhrev maji jsou opravdu napajena z motorku takze jsou po otoceni klicku napajena furt - tudiz furt vyhrivaji - skla jen maji v sobe bimetal ktery nedovoli prehrati skla.
ale jasne ze se nici vsehcno takze to casem samo muze odejit
kazdopadne kdo to nema a che je to jen otazka skel trebas z elitu kde jsou za super cenu a dvou dratku-nic tezkeho
sumachr píše::roll: tak jeste jednou : vyhrev nemeli vsechny e36, zrcatka ktera vyhrev maji jsou opravdu napajena z motorku takze jsou po otoceni klicku napajena furt - tudiz furt vyhrivaji - skla jen maji v sobe bimetal ktery nedovoli prehrati skla.
ale jasne ze se nici vsehcno takze to casem samo muze odejit
kazdopadne kdo to nema a che je to jen otazka skel trebas z elitu kde jsou za super cenu a dvou dratku-nic tezkeho
Nu, pokud pripustime ze jsem se mylil, pak by mi nekdo mohl ukazat odkaz na nevyhrivany zrcatka v ETK. Vyhrivany zrcatka v zakladni vybave mely ale urcite vsechny modely E36 aspon od urciteho roku.
wacc píše:Ty jo, tak to cumim. U E36 bylo vyhrivani zrcatek v zakladni vybave u vsech modelu a ted se divam, ze u E46 u 316i, 318i, 318d a 320d bylo jen jako priplatkova vybava. Tak to je teda divny.
Víte určitě, že výhřev mají všechny E36? Ta moje totiž nehřeje a pěkně mě to štve
Taky se pridavam mam taky E36 a ta NEMA vyhrev zrcatek
wacc píše:Nu, pokud pripustime ze jsem se mylil, pak by mi nekdo mohl ukazat odkaz na nevyhrivany zrcatka v ETK. Vyhrivany zrcatka v zakladni vybave mely ale urcite vsechny modely E36 aspon od urciteho roku.
jen namátkou sem vložil e36 a pokud tomu dobře rozumím tak je bez výhřevu http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... l-51_2212/ bez výhřevu 51 16 8 119 161
a s výhřevem 51 16 8 119 710
a asferické s výhřevem 51 16 8 119 711
nebo koukni na prodejce náhradních dílu MJauto atd tam jsou za cca 300kč
já mám vyhřívané, asferické s modrým nádechem skla a u spolujezdce mě přestalo vyhřívat a udělal se tam malej spálenej flek jako od spoda, čili sklo je hladké.Řekl bych, že zrcátka jsou od výroby, ale zatím mě to nějak nedrásá, spíše v zimě budu kupovat až