Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

- e36 328- Cidlo teploty nasavaneho vzduchu... kde je??

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xSAFA »

- e36 328- Trosku sem se dneska porozhlizel a nenasel sem nikde cidlo teploty nasavaneho vzduchu ktere by melo spolupracovat se skrtici klapkou? Co jsem se dival melo by byt vzadu dole v airboxu pod vyustenim na vahu ale nikde nic je tam na nej nejaka priprava ale je to zatavene a cidlo neni. Napadlo me jestli neni soucastne s vahou?? Ale trosku me zarazili nezname kabely pod airboxem, jeden vede se svazku pres podezrelou cokoladku na nejake cidlo dole u podbehu (napada me snad jen venkovni teplota ktera navic na BC ukzuje nesmysli jako ze kdyz je +18 pípa ze jsou 2stupne) a pak nejaky kabel ktery je pricvanuty k hadici s expanzky chladice a konci zvlastnim plastovym valeckem z kereho trci gumova tycinka... Prosim pokud nekdo vite poradte co je co a kde je cislo sem z teho jelen 8O :D
Maslista

#2 Příspěvek od Maslista »

xSAFA píše:- e36 328- Trosku sem se dneska porozhlizel a nenasel sem nikde cidlo teploty nasavaneho vzduchu ktere by melo spolupracovat se skrtici klapkou? Co jsem se dival melo by byt vzadu dole v airboxu pod vyustenim na vahu ale nikde nic je tam na nej nejaka priprava ale je to zatavene a cidlo neni. Napadlo me jestli neni soucastne s vahou?? Ale trosku me zarazili nezname kabely pod airboxem, jeden vede se svazku pres podezrelou cokoladku na nejake cidlo dole u podbehu (napada me snad jen venkovni teplota ktera navic na BC ukzuje nesmysli jako ze kdyz je +18 pípa ze jsou 2stupne) a pak nejaky kabel ktery je pricvanuty k hadici s expanzky chladice a konci zvlastnim plastovym valeckem z kereho trci gumova tycinka... Prosim pokud nekdo vite poradte co je co a kde je cislo sem z teho jelen 8O :D
je ze spodu pod škrtící klapkou.. :wink: v tématu o čištění váhy vzduchu jsem tam dával odkazy na ETK.. kde jsou teplotní čidla u jednotlivejch motorů..
Odpovědět