Je možné vyřadit orig. alarm z provozu, ale aby fungoval centrál? Něco se pokazilo a alarm se sám spouští a už mě nebaví stále zamykat zevnitř, nemluvě o dalších nevýhodách tohoto... Díky moc za rady
pokud máš e36, tak tady mám ve formátu pdf komplet schémata veškeré elektriky v autě včetně centrálu a alarmu. Tak kdyby ti to nějak pomohlo, tak bych ti to mohl hodit na mail
plysakmartin píše:pokud máš e36, tak tady mám ve formátu pdf komplet schémata veškeré elektriky v autě včetně centrálu a alarmu. Tak kdyby ti to nějak pomohlo, tak bych ti to mohl hodit na mail
A mě by si prosím mohl taky poslat el. schéma e36? Na Mail dole. díky
Tompo píše:Je možné vyřadit orig. alarm z provozu, ale aby fungoval centrál? Něco se pokazilo a alarm se sám spouští a už mě nebaví stále zamykat zevnitř, nemluvě o dalších nevýhodách tohoto... Díky moc za rady
plysakmartin píše:pokud máš e36, tak tady mám ve formátu pdf komplet schémata veškeré elektriky v autě včetně centrálu a alarmu. Tak kdyby ti to nějak pomohlo, tak bych ti to mohl hodit na mail
A mě by si prosím mohl taky poslat el. schéma e36? Na Mail dole. díky
Ahoj
ja před časem řešil ten samý problém. Blbl mě centrál, než jsem auto zamčel tak se několikrát samo otevřelo a když už bylo zamčený tak zachvíly začal řvát alarm i když se k autu ani nikdo nepřiblížil (asi mu bylo smutno
Noo a bylo to špatné čidlo signalizující otevřené dveře u řidiče. Tak to zkus proměřit a uvidíš.