Hosi, chcel by som dobastlit na auto ostrekovace svetiel. Ma s tym niekto skusenosti ? Co obnasa montaz ? Co vsetko kupit, to viem podla OEM, ale skor ma zaujima ta montaz a tak. Robil to niekto z vas ? Ide o to ze mam xenony bez ostreku a v zime ked snezi, tak za chvilu mam zasnezene svetla a nesvieti to ...
Taky mě to zajímá, prej to stojí kolem 2200CZK, ale s montáží jsem se nesetkal.. Taky mi není jasný, jak to funguje třeba na hmyz bez stěračů...
Jo a prej ti je můžou kurvy zlodějský za 2 min šlohnout a teče z nich ostřik, protože je nádržka výš než trysky...
No tak som tak nahodne pozeral do ETK a do on-line cenniku a jeden samotny ostrekovac vychadza na 1600 bez DPH, k tomu este jeden, hadice, cerpadlo ... Predpokladam ze nove origo by sa to kludne vysplhalo aj na 10 litrov. Takze to asi otrham z nejakej masiny na vrakaci a hotovo.
Takže ti tekly ??? mislim, že existujou membranky. ktery ten hydrostatickej tlak udrží a tlak pumpy to pusti... Asi to neni autodil, a špatně se to shani(ani nevim kde, musel bych se zeptat) ale řešení by to mohlo být...
LUBEC píše:ostřikovače mám jen jako estetickou záležitost
rači sem je odpojil protože mě nebavilo pořád tankovat bandu
++Takže ti tekly ???
Myslim, že existujou membranky. ktery ten hydrostatickej tlak udrží a tlak pumpy to pusti... Asi to neni autodil, a špatně se to shani(ani nevim kde, musel bych se zeptat) ale řešení by to mohlo být...
LUBEC píše:ostřikovače mám jen jako estetickou záležitost
rači sem je odpojil protože mě nebavilo pořád tankovat bandu
++Takže ti tekly ???
Myslim, že existujou membranky. ktery ten hydrostatickej tlak udrží a tlak pumpy to pusti... Asi to neni autodil, a špatně se to shani(ani nevim kde, musel bych se zeptat) ale řešení by to mohlo být...