Taky bych potřeboval zlepšit výhled na své E36, ale mám služ oktávku (starej model) a tam ty stěrače stírají pěkně na h***o. Gumičky jsem měnil, nepomohlo to - sterače občas skáčou, atd.. Neví někdo kolik můžou stát + nějaký doporučení jaký?? aby bylo fakt zaručený, že budou opravdu fungovat na 100%
Nj aero twiny sem mel na predchozim aute Valeo a teda nic moc jde mi aji o to ze na tech tenkych raminkach to nevypada nejak extra proto me zajimaly cele z nejakeho nevsiho modelu no uvidim zkusim pozjistovat kdyztak napisu co a jak
No, ja na tom mam sterace Tuning line z Tesca, takovy ty stribrny co prodavaji po 1ks...zkusil jsem je co umi, a mile me prekvapili, stiraji perfeknte.
paveld píše:No, ja na tom mam sterace Tuning line z Tesca, takovy ty stribrny co prodavaji po 1ks...zkusil jsem je co umi, a mile me prekvapili, stiraji perfeknte.
akorát se po půl roce rozpadnou na kaši, měl jsem je na škůdce
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
paveld píše:No, ja na tom mam sterace Tuning line z Tesca, takovy ty stribrny co prodavaji po 1ks...zkusil jsem je co umi, a mile me prekvapili, stiraji perfeknte.
ja mel ty listy a zase sem se vratil k origo klasice hlavne sem nesehnal nikde sterace co by sedely na e36 v tom uchyceni ma to ten tlusty stredovy cep a ten plast co drzi sterac v konci raminka sem vzdy musel pouzit origo
Bosche dobr , ale Speedy mi te ddoporucil sterace , design stejny jako BOSCH , alej sou lepsi , kolega ma ty bosche a dobry , ale ty co mi doporucil Speedy jsou nadherne jak designem , tak sterem a vsim.....
GeorgosAc píše:Bosche dobr , ale Speedy mi te ddoporucil sterace , design stejny jako BOSCH , alej sou lepsi , kolega ma ty bosche a dobry , ale ty co mi doporucil Speedy jsou nadherne jak designem , tak sterem a vsim.....
kua znacku nevim
Jak kua značku neznam???Ja chci nove sterace a ted nevim.Vzpominej a jinak ostatni doporučujte!!!!
nesmysl tatík je ma na Lagune 3 roky a teprv ted to zacina stirat na hovno.