Zdravím,
čirou náhodou jsem se stal majitelem 316i ročník 1999 a za boha nemůžu nastavit hodiny v palubním pc. Žádný návod k tomu nemám a co jsem koukal tady tak manuál co jsem tu stáhl patří asi k staršímu autu:( Takže kdybyste mi někdo poslal link nebo poradil kde to sehnat budu vděčnej...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nastavení hodin u 316i
suline, che to google + 2 minuty casu ->> http://www.analogstereo.com/bmw_3_owners_manual.htm
Nastavuje se to pravym talcitkem na budicich.
pokud myslis tim pocitac co mas ve strednim panelu pod hodinama tak zkus chvilku drzet time/date a mela by se ti rozblikat dvojtecka mezi hodinama a minutama, pak uz to tam doklikas taky jsem nad tim dlouho spekuloval.
Takhle se to resi, kdyz mas ten zakladni kompl, co tam davali tzn hodiny/teplomer
ps: to tlacitko musis drzet hodne dlouho

Takhle se to resi, kdyz mas ten zakladni kompl, co tam davali tzn hodiny/teplomer

ps: to tlacitko musis drzet hodne dlouho

tak uz jsem na to prisel nastavuje se to pravym cudlem u tachometru kdyz sou na displeji hodiny tak se musi tocit doleva nebo doprava.no kdo by to byl rek ze se s tim cudlem da i tocit:-) to by me nenapadlo..joo a palubni pc je dost nepresne ukazal mi spotrebu 5,5 prumernou a kdyz jsem tankoval tak skutecna 6,13. Mereno samozrejme od plne do plne. Mejte se.
suliiin píše:tak uz jsem na to prisel nastavuje se to pravym cudlem u tachometru kdyz sou na displeji hodiny tak se musi tocit doleva nebo doprava.no kdo by to byl rek ze se s tim cudlem da i tocit:-) to by me nenapadlo..joo a palubni pc je dost nepresne ukazal mi spotrebu 5,5 prumernou a kdyz jsem tankoval tak skutecna 6,13. Mereno samozrejme od plne do plne. Mejte se.
A co jsem ti asi tak psal?
wacc píše:
Je to samozrejme napsane i v tom navodu, co jsem ti na nej daval odkaz. Ale rikal jsem si chytremu napovez...