Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E46, 320d, chromovani kolem dveri
No ja teda nevim, kolik vydelavas ty a co povazujes za luxusni, pac slovo luxusni je dost subjektivne vnimany, ale myslim, ze BMW rady 3 nepotrebuje navozovat dojem luxus auta, pac jim je....jinak kyc vnimam asi taky jinak nez ty a fakt dekuju za odpoved, presne na tohle jsem se ptalKoby píše:Myslíš ten kýčovitej chrom kolem oken alá Passat apodobně co má navodit dojem lusního auta?
-
3nge
- Kontaktovat uživatele:
davalo se to na sestivalce a mozna to slo dokoupit v nejakym paketujura55 píše:Cau vsichni, mam v planu koupit nejakou e46 320d, samozrejme s common railem a jak tak prochazim mobile.de, ZADNA nema to chromovani kolem dveri, ktery tam samozrejme chci, maji ho jen 330d,i to se davalo jen na ne? Diky za odpovedi.
jinak o tom , ze "samozrejme s common railem" bych si nejdriv neco zjistil.... pac je to takova kachna mezi lidma
Tak kachna mezi lidma.... ja se ted snazim ziskat co nejvic info o 320d(diesela chci, pac muzu mit naftu prakticky primo z cisterny za cca 18,- Kc/l) a jak z clanku na netu, tak z diskuzi vyplyva, ze ten 2l motor po faceliftu s commonrailem je o dost spolehlivejsi, ma lepsi chod, zvuk....3nge píše:davalo se to na sestivalce a mozna to slo dokoupit v nejakym paketujura55 píše:Cau vsichni, mam v planu koupit nejakou e46 320d, samozrejme s common railem a jak tak prochazim mobile.de, ZADNA nema to chromovani kolem dveri, ktery tam samozrejme chci, maji ho jen 330d,i to se davalo jen na ne? Diky za odpovedi.
jinak o tom , ze "samozrejme s common railem" bych si nejdriv neco zjistil.... pac je to takova kachna mezi lidma
-
3nge
- Kontaktovat uživatele:
zvuk, chod, vykon jasne... no kdyztak pisni na icq, rad o tom pokecamjura55 píše:Tak kachna mezi lidma.... ja se ted snazim ziskat co nejvic info o 320d(diesela chci, pac muzu mit naftu prakticky primo z cisterny za cca 18,- Kc/l) a jak z clanku na netu, tak z diskuzi vyplyva, ze ten 2l motor po faceliftu s commonrailem je o dost spolehlivejsi, ma lepsi chod, zvuk....3nge píše:davalo se to na sestivalce a mozna to slo dokoupit v nejakym paketujura55 píše:Cau vsichni, mam v planu koupit nejakou e46 320d, samozrejme s common railem a jak tak prochazim mobile.de, ZADNA nema to chromovani kolem dveri, ktery tam samozrejme chci, maji ho jen 330d,i to se davalo jen na ne? Diky za odpovedi.
-
Peppo
- Klubové ID: 1123
- Kontaktovat uživatele:
Chrom paket se dával jen na šesti válce a 330d (chrom. ledvinky, kolem oken, kliky+lišty v barvě vozu). Samozřejmě že i na sedan.Peppo píše:chrom packet - chromove klucky, listy a kolem oken sa davalo iba na COUPE:::::::
Na E90 se dají koupit lišty kolem dveří i s prací přímo v BMW za cca 15 000Kč. Na E46 to bude podle mě stejný.