men píše:Zaslepit zámky a ovladat to pře DO je jedna možnost,ale pokud si ncháš na dovolené přes noc puštenou omylem lampicku v aute,tak máš rano baterku KO a do auta ti chvilku bude trvat než se dostaneš.
Spousta lidí si při delším stání vyndavá pojistky atp....
Ale lézt do motorového prostoru pokažde když auto zaparkuješ to by mě nebavilo.
Vymysli svoje zabazpecení aniž by ti auto nekdo čornul a zpusobu je spousta na aute za velice malo penez.
Lepší auto vykradené než ukradené!!!
V aute ze zásady nic nenechávám, tak zlodej nic neweme
PS- startování přes tlačítko ti udela kde kdo doporučuji se zachovánim spínací skřínky.
víš co, já se v autech neumim moc hrabat, hudbu zapojit bych ještě zvlád, ale jinak nic

takže mě napadlo třeba udělat nějak to, že aby se dalo nastartovat, muselo by vnitřní světlo být v poloze "VYPNUTO" a normálně bych auto opouštěl se světlem v pozici "ZAPNUTO PŘI OTEVŘENÝCH DVEŘÍCH", takže by vlastně nemohl nastartovat auto bez tohohle úkonu. mám tam i imobilizér, ale to je jak nic. ve feldě mám vypínač, kterej když se vypne, tak motor prostě nenastartuje, tak něco takovýho, ale nenápadnýho, protože dkyž někde přebejvá nějakej vypínač, tak je to podezřelý, že jo. Nebo ještě já mám šíbr, tak koupit úplně to samý tlačítko a dát ho symetricky s tim co ovládá okno a muselo by se třeba přidržet nebo tak něco, jenže já s timhle nemám zkušenosti, tak nevim jestli je to proveditelný