Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

m52 2,8i E36 vynechaní motoru - rucicka padne a zase jede

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Patrik »

dnes sem narazil na zajimavou zavadu jedu mam tam asi tak 1500 otacek a najednou jako kdybych rychle vypnul a zapnul klicek proste motor udelal skub otackomer 0 evidentne motor prestal jit a pak opet naskocil otackomer vyletel z5 na 1500 a jelo to v pohode dal?? nenapada nekoho neco toto vse trvyalo tak mozna 0,2-0,5 vteriny a za 1000 km co auto mam se to este nestalo..ps auto stalo asi tak 2-3 mesice. ja s nim jezdim od nedele.nejaky napady stalo se to nekomu?
aphex
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od aphex »

Patrik píše:dnes sem narazil na zajimavou zavadu jedu mam tam asi tak 1500 otacek a najednou jako kdybych rychle vypnul a zapnul klicek proste motor udelal skub otackomer 0 evidentne motor prestal jit a pak opet naskocil otackomer vyletel z5 na 1500 a jelo to v pohode dal?? nenapada nekoho neco toto vse trvyalo tak mozna 0,2-0,5 vteriny a za 1000 km co auto mam se to este nestalo..ps auto stalo asi tak 2-3 mesice. ja s nim jezdim od nedele.nejaky napady stalo se to nekomu?

Možná něco dost podobnýho mi dělalo čidlo snímače vačkový hřídele, než se posralo úplně. Najel jsem zatim pár kilometrů po výměně čidla tak nevim jestli to bylo přímo tím, každopádně to zatim nedělá.
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Patrik »

co ti to delalo presne diky me to proste najednou jakoby vypadne a v zapeti zase naskoci a jede dal ale dela to dalsi zajimavou vec k tomu pokud me to vypadne a naskoci a ja uz nepridavam plyn a vyradim auto chcipne pak jde opet bez problemu nastartovat diagnnostika pise chyba cidla kliky po vymazani se neukazala teoreticky pokud me to udela zase a bude tam ta chyba tak to asi bude ono..
aphex
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od aphex »

Patrik píše:co ti to delalo presne diky me to proste najednou jakoby vypadne a v zapeti zase naskoci a jede dal ale dela to dalsi zajimavou vec k tomu pokud me to vypadne a naskoci a ja uz nepridavam plyn a vyradim auto chcipne pak jde opet bez problemu nastartovat diagnnostika pise chyba cidla kliky po vymazani se neukazala teoreticky pokud me to udela zase a bude tam ta chyba tak to asi bude ono..

Mě to dělalo za jizdy. Prostě jsem jel a najednou to cuklo až spadly budíky. Ale bylo to hrozně rychlý. Asi tak pár setinek vteřiny. Nestačilo to ani chcípnout. Jen to prostě cuklo.
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Patrik »

aphex píše:
Patrik píše:co ti to delalo presne diky me to proste najednou jakoby vypadne a v zapeti zase naskoci a jede dal ale dela to dalsi zajimavou vec k tomu pokud me to vypadne a naskoci a ja uz nepridavam plyn a vyradim auto chcipne pak jde opet bez problemu nastartovat diagnnostika pise chyba cidla kliky po vymazani se neukazala teoreticky pokud me to udela zase a bude tam ta chyba tak to asi bude ono..

Mě to dělalo za jizdy. Prostě jsem jel a najednou to cuklo až spadly budíky. Ale bylo to hrozně rychlý. Asi tak pár setinek vteřiny. Nestačilo to ani chcípnout. Jen to prostě cuklo.
hm me to udela to samy kdyz nevidim budiky je to jako by proste vynechal treba valec auto skubne a jede dal...a rikam hlasi mi to to cidlo asi ho dneska objednam novy....me to hlasi tedy cidlo klika
Patrik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Patrik »

pro upresneni
1den nacteno zavada cidlo kliky vymazano nenaskocilo hned
2 den jizda vypadek nacteni opet cidlo vymazano jizda a po nacteni nic
3 den bez vypadku nacteni a opet bez chyb tak dam cidlo bude az v patek a pak uvidime jestli to je ono.

pisu to sem hlavne pro dalsi at muzou hledat chybu u sebe pokud nastane.
Odpovědět