Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

chip help - problem s chipem na M42

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
koki
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od koki »

NEmá tu někdo z vás E36 318 iSo, motor M42? Mám pocit že chip co mám na autě stojí za hovno! Netáhne to dobře od spodu, lítají otačky po nastartování nepravidelně. Setkal se tu někdo s tímhle problémem? Myslím, že váha vzduchu to nebude. Proto prosím, žádám někoho z Vás, kdo má tuhle tu kubaturu, ať se mi ozve SZ apod. nebo napíše pár slov k danému problému. Mám tam udajně chip AC Schnitzer. To auto prostě nejede jak by mělo! Proto chci porovnat jak by se auto chovalo s programem v továrním nastavení. Nestojím o nějaký zasraný kolísání táček, ikdyž to trvá jen krátce!! Vůbec mi nebude vadit, že ztratím pár Nm, a vytáčení otáček. Klidně vyhodím ten chip co tam mám do hajzlu! Bůhví kdo to dělal a jak nastavoval. Potřebuju vyzkoušet auto s řídící jednotkou nebo čipem v továrním nastavení. Díky za názory.
koki
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od koki »

koki píše:NEmá tu někdo z vás E36 318 iSo, motor M42? Mám pocit že chip co mám na autě stojí za hovno! Netáhne to dobře od spodu, lítají otačky po nastartování nepravidelně. Setkal se tu někdo s tímhle problémem? Myslím, že váha vzduchu to nebude. Proto prosím, žádám někoho z Vás, kdo má tuhle tu kubaturu, ať se mi ozve SZ apod. nebo napíše pár slov k danému problému. Mám tam udajně chip AC Schnitzer. To auto prostě nejede jak by mělo! Proto chci porovnat jak by se auto chovalo s programem v továrním nastavení. Nestojím o nějaký zasraný kolísání táček, ikdyž to trvá jen krátce!! Vůbec mi nebude vadit, že ztratím pár Nm, a vytáčení otáček. Klidně vyhodím ten chip co tam mám do hajzlu! Bůhví kdo to dělal a jak nastavoval. Potřebuju vyzkoušet auto s řídící jednotkou nebo čipem v továrním nastavení. Díky za názory.
Pokud je někdo z Brna a okolí uvítám.
koki
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od koki »

Najde se tu někdo ochotný se stejným motorem (M42), který nemá upravu chipu a má nastaveno od výroby? Auto potřebuju na test projet s jeho řídící jednotkou. please help!
Slavisimo
Klubové ID: 1127
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Slavisimo »

To by se mi hodilo v Praze a u M44 kvuli omezovaci rychlosti :wink:
koki
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od koki »

Nikdo nic? :roll:
Odpovědět