čau kluci potřebuju poradi, jestli dostanu na 330 d na zimu plecháče 16ky a nebo tam musí jít nejméně 17ky skrz kotouče. Nechci koupi něco, co tam nakonec ani nedám, předem díky za rady.
trotl píše:čau kluci potřebuju poradi, jestli dostanu na 330 d na zimu plecháče 16ky a nebo tam musí jít nejméně 17ky skrz kotouče. Nechci koupi něco, co tam nakonec ani nedám, předem díky za rady.
Minimálně 17. Někdy stojí za to se podívat do toho velkého papíru co ti dali k autu
trotl píše:čau kluci potřebuju poradi, jestli dostanu na 330 d na zimu plecháče 16ky a nebo tam musí jít nejméně 17ky skrz kotouče. Nechci koupi něco, co tam nakonec ani nedám, předem díky za rady.
Minimálně 17. Někdy stojí za to se podívat do toho velkého papíru co ti dali k autu
heh...na predni si 16" dat muzes Na zadni se ale uz nevlezou.
heh...na predni si 16" dat muzes Na zadni se ale uz nevlezou.
to jsem se díval, dokonce i do příručky, jenže v Brně na vrakovišti mi říkal, že to mám zkusit, že by tam měli jít. Jen jsem se potřeboval ujistit v tom, že tam nejdou. Mám totiž doma nové zimní pneu 205/55 R16 na Leona cupru, ale toho mi ukradli a teď mám 330d. Kdyby měl někdo zájem, tak je prodám. Jsou to Klebery.
vsad se ze na predek se 16 vleze a na zadek ne !!!
ale s vodrenejma usima...kamos v servise to zkousel s nejakejma elektronama
myslis jako ze mas vetsi kotouce vzadu nez v predu?...jestli vlezou vpredu tak musi i vzadu.....a vetsi kotouce jsou vzdy ve predu...to mozna vlezou jen jestli tvuj kamos nemel nejakou corku z bubnama v predu
vsad se ze na predek se 16 vleze a na zadek ne !!!
ale s vodrenejma usima...kamos v servise to zkousel s nejakejma elektronama
myslis jako ze mas vetsi kotouce vzadu nez v predu?...jestli vlezou vpredu tak musi i vzadu.....a vetsi kotouce jsou vzdy ve predu...to mozna vlezou jen jestli tvuj kamos nemel nejakou corku z bubnama v predu
kvuli kotoucum to neni...je to kvuli usporadani celyho zadniho brzdiciho systemu, je tam i buben na brzdu a brzdice sou tim padem vic vylezly nebo co....no jak mi rikal tak prodavam a ja mu verim kazdopadne je to blbost na tom jezdit...