Dobrý den.Prosím o pomoc.Nechal jsem dát v dobré víře (za hromadu peněz od závodníka-pana Roberta Šenkýře) do M3 3,2 ostré vačky,upravovala se hlava,řídící jednotka zůstala stejná a auto má teď menší výkon než originál.Prosím nemohl by jste mi někdo poradit co s tím,nebo kdo ladí motory na brzdě,kdo má zkušenosti apod?
Dále potřebuji opravit převodovku,prosím poraďte,kdo by ji mohl opravit.
Já mám pouze špatné zkušenosti viz pan Šenkýř.
Předem děkuji za odpověď.Petr
Ladit Mko na motoru je imho blbost. Urcite to lze ale o par koni za nesmysl .. a asi ne v cechach. Myslim, ze Senkyr tomu rozumi a zajimalo by me, co ti na to rek?
PetrN píše:Dobrý den.Prosím o pomoc.Nechal jsem dát v dobré víře (za hromadu peněz od závodníka-pana Roberta Šenkýře) do M3 3,2 ostré vačky,upravovala se hlava,řídící jednotka zůstala stejná a auto má teď menší výkon než originál.Prosím nemohl by jste mi někdo poradit co s tím,nebo kdo ladí motory na brzdě,kdo má zkušenosti apod?
ostré vačky a původní jednotka? blbost né? jednoduché před takovou upravou za hromadu peněz je potřeba zajít na brzdu pak úpravce řekne kolik bude koní navíc a za kolik peněz a pokud po druhém měření je mín než na začátku tak k tomu nemám co dodat....přitom mi přijdou kluci u šenkýře vpoho
PetrN píše:Dobrý den.Prosím o pomoc.Nechal jsem dát v dobré víře (za hromadu peněz od závodníka-pana Roberta Šenkýře) do M3 3,2 ostré vačky,upravovala se hlava,řídící jednotka zůstala stejná a auto má teď menší výkon než originál.Prosím nemohl by jste mi někdo poradit co s tím,nebo kdo ladí motory na brzdě,kdo má zkušenosti apod?
Na 6ti kvalt se nedaj objednat ND ani v BMW. Takze kdyz ti zakuka synchron, tak musis koupit jinou prevodovku. Proto teba uz nejezdim s rukou na saltce....
Speedy píše:Na 6ti kvalt se nedaj objednat ND ani v BMW. Takze kdyz ti zakuka synchron, tak musis koupit jinou prevodovku. Proto teba uz nejezdim s rukou na saltce....
Trochu OT,ale to má opravdu položená ruka na šaltce vliv na okurvení synchronů?
Jo s rukou na saltre nejezdim nikdy...uz jako malej chlapec jsem cetl, ze je to na sade 120 spatny...nejak mi to utkvelo v pameti.Ale jestli to plati i na moderni prevodovky nevim.
psena píše:Jo s rukou na saltre nejezdim nikdy...uz jako malej chlapec jsem cetl, ze je to na sade 120 spatny...nejak mi to utkvelo v pameti.Ale jestli to plati i na moderni prevodovky nevim.
Tak to je hodně zajímavý, já občas ruku na řadičce nechávám, pokud je to pravda, že se to tím níčí, tak to sem fakt nevěděl a přestanu to dělat..
Wertheim píše:
Tak to je pěkná pálka...
...kolik musí stát z M3 E46 3,2.. (kterou mimojiné máme v 36tce)
Nová to samý co do E36.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic