Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 coupe sedačky(počalouneni)
-
Tomas8409
- Klubové ID: 866
- Kontaktovat uživatele:
calif píše:no pocitej min 30 000,- zalezi jaka je to kuze, kde ti to budou delat atd......
ja kdysi volal jendomu sikovnemu calounikovi kamsi do zlina, udela barvu jakou chces, i s loketkou cca 35tis.
sory ale pokud si ty přední sedadla rozebere sám (což není problém) dá mu jen ty molitany + zadní tak si myslím že ty ceny budou na půlce toho cos napsal
Diky zkusim to zjistitTomas8409 píše:calif píše:no pocitej min 30 000,- zalezi jaka je to kuze, kde ti to budou delat atd......
ja kdysi volal jendomu sikovnemu calounikovi kamsi do zlina, udela barvu jakou chces, i s loketkou cca 35tis.
sory ale pokud si ty přední sedadla rozebere sám (což není problém) dá mu jen ty molitany + zadní tak si myslím že ty ceny budou na půlce toho cos napsal
no jo ale ja chapal ze chce vsechny sedaky, uvedl sem cenu kterou mi ten clovek zdelil za predni zadni sedaky a i loketku. navic si myslim ze je to bezna cena, ona kuze neni zrovna levny material a prace s barvou taky neni zadarmo.Tomas8409 píše:calif píše:no pocitej min 30 000,- zalezi jaka je to kuze, kde ti to budou delat atd......
tusim ze tu taky nekdo psal ze ho to vyslo na 30 tis. jen za sedlo na motorku mi napocitali 10 tis ale to je zas silnejsi kuze.
-
zachy325
- Klubové ID: 1684
- Kontaktovat uživatele:
ahoj u nas je jeden machr a udela komplet interier jakej chces i dual color do max 10tis vetsinou za 8tis a je to moooc peknysinc píše:Da se nekde sehnat lanko do vyklapeni sedacek? Mel jsem to rozdelany a zjistil sem ze to puvodni calouneni je jen potah tak me napadlo jestli by se to dalo precalounit na kuzi a na kolik by to vyslo?![]()
![]()
-
Stepper
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,zachy325 píše:ahoj u nas je jeden machr a udela komplet interier jakej chces i dual color do max 10tis vetsinou za 8tis a je to moooc peknysinc píše:Da se nekde sehnat lanko do vyklapeni sedacek? Mel jsem to rozdelany a zjistil sem ze to puvodni calouneni je jen potah tak me napadlo jestli by se to dalo precalounit na kuzi a na kolik by to vyslo?![]()
![]()
muzes mi na nej prosim hodit nejaky kontakt??? Mam polokuzi a potreboval bych do kuze precalounit aspon ty boky, mam uz to dost odrbany