Zdravim nevim jestli me pochopite ale urval jsem jakousi rozpernou tyc co je pod prevodovkou a nevim jakou maji roztec stredy dir kteryma se uchytava mam nachystanou nerez trubku ale nemam rozmery a kde zvednout auto je snizovany mrchavec a dost... tak kdybyste mi nekdo mohli poradit resp rict ten rozmer byl bych vdecny (stara tyc je prehnila ja ji jen dorazil takze tam to nezmerim) diky
na mam to dost snizovane a bylo to solidne prohnile myslim si ze jsem to urval ja .... : jedu takhle pres koleje a supa jak prase tak to zvednu v servisu a je to urvany v tom nejvic prehnilem miste.... bohuzel na rozmer jsem nezmeril a zvedat to je slozite ... neni kde je to moc nisko
chert píše:na mam to dost snizovane a bylo to solidne prohnile myslim si ze jsem to urval ja .... : jedu takhle pres koleje a supa jak prase tak to zvednu v servisu a je to urvany v tom nejvic prehnilem miste.... bohuzel na rozmer jsem nezmeril a zvedat to je slozite ... neni kde je to moc nisko
O kolik mas snizeno??? Mam to o 60mm a zatim sem s tim nikde neskrt a to dost jezdim po pze...
chert píše:zvednout to by asi prakticke bylo... jenze me se to moc liiibiiii predni spoiler je asi 7cm nad vozovkou a nejnizsi bod auta je 6cm nad vozovkou....