cus cus panove pls rad bych od vas radu. delala se do e36 loketni operka a kdyz ano kde byla jestli na tunelu nebo na sedadle a resili ste nekdo zastavbu takoveto loketni operky do auta kde pred tim nebyla.
kdyby ste jinekdo mel na prodej tak s radosti prijimam nabidku
na bývalém autě jsem ji měl dodělanou bez výměny toho panelu. Je jinej, takže do toho starého se vzadu vyřízla díra, tak aby se protáhl ten držák s opěrkou... a nevypadalo to ani nějak moc blbě...
no u mě to je ještě větší problém že mám béžovej středovej panel i loketku bych potřeboval teda béžovou i s béžovým panelem, ale tu jsem ještě na prodej neviděl a ty hříšný prachy za kus plastu,kůže a molitanu, tak na to radši seru
Slid píše:no u mě to je ještě větší problém že mám béžovej středovej panel i loketku bych potřeboval teda béžovou i s béžovým panelem, ale tu jsem ještě na prodej neviděl a ty hříšný prachy za kus plastu,kůže a molitanu, tak na to radši seru
no ja mam to stesti ze ji tam mam, taky me napadlo ze bych ji v tehle barve tezko shanel, mam totiz stejny interier jako ty
parkrat sem zkusil jet tak ze sem loketku odklopil, a nejde mi to ))) rychle sem si na to zvyknul
sumachr píše:koupil jsme ji za 500kc komplet takze staci jen shanet
ale před tim jsi mu půl hodiny tlačil do hlavy, že je ta opěrka hnusná a že ji stejně neprodá atd atd..., ne?
... on si to urcite plete s necim jinym
co bych si pletl? jste sjety ne? jasne ze je to z vrakace samo ze origo bavoracka kozena , ale ten dotycnej absolutne nevedel za kolik se to prodava a nic proste stacilo jen ktomu koupit 4kusy plechacu za 300/kus a byla moje za 500.. jak rikam musis hledat sehnat se to proste da...
viz BC za kolik ho tady koupis?? ja sem ho koupil ted kamosovi zas v jednom vrakaci na kterym ani nevedeli k cemu to je za 1000 i s packou .. tak mi tady nevypravejte pohadky ze to nejde sehnat a ze to neni mozne.. vrakovist je celkem dost
sumachr píše:koupil jsme ji za 500kc komplet takze staci jen shanet
Ty jo, to je ale nějaká univerzální ne??? A jestli je origo, tak já ti za ni nabídnu 1000,- a to už se ti vyplatí....
co to meles?
Ale dělám si prdel jestli by si mi ji za litr nenechal... Vim že ne...
Hele chlape koukám že si Pražák, kam jezdíš na Vrakáče? Já na Kladno a tam to stojí za prd, nic moc tam nemaj a když jo tak si řekne pálku jak hovado....
No za 500 je to dobra cena za origo. Ja ji videl nejlacinejsi za 2000,-. Za 500,- se prodavaj v tescu universaly-proste super koupe, je videt, ze dyz se chce, tak to jde