psena píše:Komplet klima je cca 20kg, na topeni atd to nema zadny vliv.taky o tom trosku uvazuju, klima me nefunguje a ani bych ji moc nepouzival.jeste nevim...zatim mam jen odpojenej remen. Jinak narust "koni" je v tomto pripade asi 2,5...takze to fakt moc nepocitis, malicko jen odlehcis predku coz se vzdy hodi. Jinak olehceni by to chtelo tak 100kg aby to bylo citit. Vzorec je VAHA : 8= potencionalni narust "koni".
To jsem chtel konecne slyset.Diky moc!!!
jezdíš aspon na V-power? ja bych první asi řešil carbon díly, kola, sedačky, vyfuk apod.
psena píše:Komplet klima je cca 20kg, na topeni atd to nema zadny vliv.taky o tom trosku uvazuju, klima me nefunguje a ani bych ji moc nepouzival.jeste nevim...zatim mam jen odpojenej remen. Jinak narust "koni" je v tomto pripade asi 2,5...takze to fakt moc nepocitis, malicko jen odlehcis predku coz se vzdy hodi. Jinak olehceni by to chtelo tak 100kg aby to bylo citit. Vzorec je VAHA : 8= potencionalni narust "koni".
To jsem chtel konecne slyset.Diky moc!!!
jezdíš aspon na V-power? ja bych první asi řešil carbon díly, kola, sedačky, vyfuk apod.
presne, carbon dily dej vsude...proste komplet prestan jen z carbonu a auto uzvedne i 5 dite nebo z levnejsiho laminatu (ale nechtel bych videt jak se bude chovat pri rychlostech 150km a vice)....a zbytek co pise JaraX...
no ja bych zacal od kol a pneu (dat lehke disky a rozumne siroke pneu 215-225max), pak vymenit seriove vyfukove potrubi za tenkostenny nerez (kdyz to udelas komplet od motoru dozadu, verim, ze to udela klidne 20kg)... pak zrusit šíbr (lamino nebo karbon zaslepku, strechu prelepit folii), vymenit predni sicny, zadni vyndat uplne, vybrat komplet calouneni a plasty v kufru, mensi baterku, zadni vyztuhu narazniku zmensit nebo zrusit uplne... klimu bych fakt resil az jako posledni po radiu a reprakach ))
S tim carbonem jsem si delal samozrejme srandu To Hanz:Jo diky za rady a nevis jestli ma cenu tam mit hnusnej a asi tezkej Lighting zadni dil nez dve trubky?A Ty tenkostene hlinikove trubky?Kolik mm?
Diablo330Ci píše:Jo vsechno pujde do carbonu i nadrz a vystuhy narazniku,celo,sahara
Co si foukáš do rypáku?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic