Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

OT: přední světla E36 coupé/4dv -rozdíl

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
astar
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od astar »

Tak mě napadlo, jakej je rozdím lezi předníma světlama na E36 na coupé a na 4dv verzi? nepasují?
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Spajky »

žádnej,liší se coupe/sedan blinkrama a compact má jiny konektory na zapojení světel,jinak rozměrově vše stejný
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lion »

Spajky píše:žádnej,liší se coupe/sedan blinkrama a compact má jiny konektory na zapojení světel,jinak rozměrově vše stejný
Přesně jak píše Spajky..Je to zaměnitelný mimo teda toho Compacta..musel bys pak upravit ten konektor.. :wink:
astar
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od astar »

jde mi o to, ze jak prodavaji ruzne cockovy svetla na E36, takze kdyz koupim na sedana, budou mi pasovat na coupe?
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Spajky »

Budou,ale vyvaruj se těch světel s bliknama vcelku,tam je pasování dost o náhodě :wink:
crumar

#6 Příspěvek od crumar »

Spajky píše:Budou,ale vyvaruj se těch světel s bliknama vcelku,tam je pasování dost o náhodě :wink:
No to by som netvrdil. Kupil som tie od Dectane - Sonar na E36 Compact a sedia ako rit na serbli. Este ich budem musiet dat nastavit. Problem bol len ten, ze mi dosli s konektorom pre sedan, takze som musel prerobit kable. Snad to vydrzi. Inak je to vyrobene v Taiwane, takze ta kvalita aj tak vyzera. Inak zatial spokojnost.
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Spajky »

crumar píše:
Spajky píše:Budou,ale vyvaruj se těch světel s bliknama vcelku,tam je pasování dost o náhodě :wink:
No to by som netvrdil. Kupil som tie od Dectane - Sonar na E36 Compact a sedia ako rit na serbli. Este ich budem musiet dat nastavit. Problem bol len ten, ze mi dosli s konektorom pre sedan, takze som musel prerobit kable. Snad to vydrzi. Inak je to vyrobene v Taiwane, takze ta kvalita aj tak vyzera. Inak zatial spokojnost.
Neříkám že to je vždy šmejd,ale zatím sem na vlastní oči viděl dvě 36tky s bliknama vcelku a ta guma za bliknou,co jako vyplňuje mezeru pro bliknu,to byl otřes :wink: A ještě mi to na tom autě nesedí,je to jak když dáš světla z fabie na 120tku :wink: Ale to je o osobním vkusu,nikomu to neberu,jen to podle mě na 36tce nemá co dělat.Navíc prej nejdou elektricky naklápět,je to kravina,ano,ale když to tam už od výroby je,proč to zatracovat.
crumar

#8 Příspěvek od crumar »

Spajky píše:
crumar píše:
Neříkám že to je vždy šmejd,ale zatím sem na vlastní oči viděl dvě 36tky s bliknama vcelku a ta guma za bliknou,co jako vyplňuje mezeru pro bliknu,to byl otřes :wink: A ještě mi to na tom autě nesedí,je to jak když dáš světla z fabie na 120tku :wink: Ale to je o osobním vkusu,nikomu to neberu,jen to podle mě na 36tce nemá co dělat.Navíc prej nejdou elektricky naklápět,je to kravina,ano,ale když to tam už od výroby je,proč to zatracovat.
Ja som ich dal na auto kvoli lepsej svietivosti. Spociatku som vahal, ci ich vobec kupovat, zdalo sa mi to az moc zive(leskle), lenze mal som na ne dobru cenu, tak som ich napokon vzal. Elektricky nejdu naklapat, to je pravda, no myslim si, ze v porovnani s originalnymi to straca absolutne vyznam. Cas ukaze, ci ich na aute necham. Kolko ludi, tolko ludi. Ja by som si zase nedal mracitka, je to taky Skodovacky tuning. Tiez sa to tomu autu nehodi. :)
Andre

#9 Příspěvek od Andre »

Pořád dokola se to tady řeší.Mám ty světla co jsou i s blinkrem a vypadá to good. Černé světla a černé auto. Dokonce i mračítka a zatím jsem se setkal jen s pozitivníma reakcema. E36ka je už ročníkové starší auto a tohle to docela omladilo. Ale každý má jiný vkus. Každopádně já jsem spokojen.
Ori
Klubové ID: 1137

#10 Příspěvek od Ori »

Andre píše:Pořád dokola se to tady řeší.Mám ty světla co jsou i s blinkrem a vypadá to good. Černé světla a černé auto. Dokonce i mračítka a zatím jsem se setkal jen s pozitivníma reakcema. E36ka je už ročníkové starší auto a tohle to docela omladilo. Ale každý má jiný vkus. Každopádně já jsem spokojen.
nemáš detailnější fotku toho světla (stačí aby bylo vidět jedno a i jak zasahuje do blatníku)...a kdyžtak odkud jsi je kupoval?
Andre

#11 Příspěvek od Andre »

crumar

#12 Příspěvek od crumar »

Ja poslem foto zajtra.
Mam fialovu metalizu, povodne ladviny, tak som zvolil chromove.
Zatial pozitivne reakcie.
Total

#13 Příspěvek od Total »

Andre píše:http://www.ukazto.com/?img=BMW-0sk1.jpg
Ze předu vypadá tvoje cars hodně pěkně 8O
Ori
Klubové ID: 1137

#14 Příspěvek od Ori »

tak to je hodně luxusní :twisted:
Stepper
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Stepper »

Tak to vypada fakt bombove!!!
Tomas8409
Klubové ID: 866
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Tomas8409 »

moc pěkné
crumar

#17 Příspěvek od crumar »

Fotil som to mobilom, tak to tak aj vypada. Pre ilustraciu staci.
Pozrite:
http://www.box.net/shared/jtyakfz0co
polly1

#18 Příspěvek od polly1 »

jojo,mam ty samý,chromový,zamračenou haupnu a taky sem slyšel jenom kladný ohlasy..vypadalo by to dobře i s těma černýma,k tej mojí oranžový by sedly oboje...jinak k černýmu autu samo černý,to je jasný,btw.moc pěkný :wink:
papyk
Klubové ID: 1181

#19 Příspěvek od papyk »

Mě teda na tmavý auto ty chromový moc neseděj, jedině černý, ale 100 lidí 100 chutí.
Odpovědět