Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Čirá optika

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
ferlin

#21 Příspěvek od ferlin »

Tak hotovo, namontováno. Šlo to bez problémů, reflektory pasujou jak řiť na nočník, žádný problém. Má to i naklápění z místa řidiče, jen je třeba přemontovat motorek. Vypadá to super, auto nějak omládlo. Doufám, že mi to nějaký ichtyl teď neojede klíčem.
Soused myslel, že to mám xenony. :lol:

Jinak doporučuji, ale uznávám, že se každému nemusí líbit chromová světla na černém autě. Ale mě se líbí. :lol:
Ori
Klubové ID: 1137

#22 Příspěvek od Ori »

ferlin píše:Tak hotovo, namontováno. Šlo to bez problémů, reflektory pasujou jak řiť na nočník, žádný problém. Má to i naklápění z místa řidiče, jen je třeba přemontovat motorek. Vypadá to super, auto nějak omládlo. Doufám, že mi to nějaký ichtyl teď neojede klíčem.

Jinak doporučuji, ale uznávám, že se každému nemusí líbit chromová světla na černém autě. Ale mě se líbí. :lol:
dodej foto :wink:
ferlin

#23 Příspěvek od ferlin »

No rád bych, ale nevím jak. Nejsem platícím členem. Kua, straším tu už dost dlouho na to, abych konečně zaplatil. :lol:
Ori

#24 Příspěvek od Ori »

ferlin píše:No rád bych, ale nevím jak. Nejsem platícím členem. Kua, straším tu už dost dlouho na to, abych konečně zaplatil. :lol:
to jde i bez toho.dycky i dřím mi to šlo a taky jsem neměl zaplaceno. dáš dycky připojit soubor.najdeš ho kde máš uloženej v PC.a pak hned můžeš klik na odeslat.
ferlin

#25 Příspěvek od ferlin »

Ať hledám, jak hledám možnost připojení souboru tady nevidím. Dal jsem to aspoň do avatara i když tam toho moc vidět není. :)
Ori

#26 Příspěvek od Ori »

ferlin píše:Ať hledám, jak hledám možnost připojení souboru tady nevidím. Dal jsem to aspoň do avatara i když tam toho moc vidět není. :)
aha tak to je blbý. tak tu fotku nahrej na ukazto.com a pak tady napiš odkaz.objednával jsi je z X1.cz???
ferlin

#27 Příspěvek od ferlin »

Zkusím to. Já z těch informačních technologií nejsem zas takový suterén. :lol:

Objednával jsem to z http://www.ciraoptika.cz. Balik se svetlama mi prisel temer obratem a s dobirkou za 5140 Kc. No neber to. Neni to ale samozrejme z Deutschlandu, ale z Taiwanu. :)
ferlin

#28 Příspěvek od ferlin »

Tož zvládl jsem to, já analfabet. :lol: Dík za radu jak na to. Zde jsou fotky:

http://ukazto.com/?img=DSC00721-ghg1.jpg

http://ukazto.com/?img=DSC00724-b3s1.jpg

http://ukazto.com/?img=DSCF7156.jpg
Stepper
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Stepper »

Promin, ale neni to proste ono :( U prednich svetel E36ek musi byt bocni blinkry proste zvlast, jinak to nikdy nebude vypadat tak dobre... Ale je to jen muj nazor, hlavne, ze se preci libi tobe ne? :wink:
ferlin

#30 Příspěvek od ferlin »

Tak jistě, pokud bych s autem počítal jednou jako s veteránem, tak to silně znehodnocuje. Ale dělené blinkry nejsou už dnes moderní, takže aspoň mi ta e36 vizuelně omládla. Čirá optika a integrované blinkry jsou "in."
Někdo mě ale může považovat za barbara. :)
papyk
Klubové ID: 1181

#31 Příspěvek od papyk »

ferlin píše:Tak jistě, pokud bych s autem počítal jednou jako s veteránem, tak to silně znehodnocuje. Ale dělené blinkry nejsou už dnes moderní, takže aspoň mi ta e36 vizuelně omládla. Čirá optika a integrované blinkry jsou "in."
Někdo mě ale může považovat za barbara. :)
Souhlas a mě se taky líbí, už jsem si pořídil taky na kupé ale černé, ty chromovky mi nějak na tmavý auto neseděj.
ferlin

#32 Příspěvek od ferlin »

Mně se právě líbil ten kontrast, jakoby na tom autě svítily i přes den. Právě v kontrastech je kouzlo, kdo je fotograf, mohl by vyprávět. :wink:
Maverick666
Klubové ID: 1402
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od Maverick666 »

Ajakou by jste doporučili přední optiku na e36 Coupe tak abych nemusel nic upravovat?
crumar

#34 Příspěvek od crumar »

ferlin píše:Tak hotovo, namontováno. Šlo to bez problémů, reflektory pasujou jak řiť na nočník, žádný problém. Má to i naklápění z místa řidiče, jen je třeba přemontovat motorek. Vypadá to super, auto nějak omládlo. Doufám, že mi to nějaký ichtyl teď neojede klíčem.

Skutocne sa da na nich pouzit povodny motorcek na elektronicke naklapanie? Asi som slepy, no nevsimol som si na nich miesto, kde by sa ten motorcek dal namontovat. Tak ako to teda je? :)
papyk

#35 Příspěvek od papyk »

Maverick666 píše:Ajakou by jste doporučili přední optiku na e36 Coupe tak abych nemusel nic upravovat?
Já pořídil tyhle na http://www.autodoplnky.cz , seděj o.k., nic jsem nemusel upravovat, akorát jsem nepochopil jednu věc, mají tam ty díry na motorky+ruční štelování ale nějak se mi nepodařilo to rozebrat a hodit tam ty motorky, tak nevím, bud jsem lama nebo to fakt nejde :oops:
Přílohy
20082007065.jpg
20082007065.jpg (136.97 KiB) Zobrazeno 244 x
ferlin

#36 Příspěvek od ferlin »

crumar píše:

Skutocne sa da na nich pouzit povodny motorcek na elektronicke naklapanie? Asi som slepy, no nevsimol som si na nich miesto, kde by sa ten motorcek dal namontovat. Tak ako to teda je? :)

No abych byl upřímný, bylo mi řečeno, že se to dá přemontovat. Cosi tam je, jakási matice, ale nevím jak na to, tak jsem se na to prozatím vykašlal. Stejně by mě zajímalo, kdo poctivě šteluje světla podle obsazení auta? :wink:
chimerra
Klubové ID: 1059
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od chimerra »

papyk píše:
Maverick666 píše:Ajakou by jste doporučili přední optiku na e36 Coupe tak abych nemusel nic upravovat?
Já pořídil tyhle na http://www.autodoplnky.cz , seděj o.k., nic jsem nemusel upravovat, akorát jsem nepochopil jednu věc, mají tam ty díry na motorky+ruční štelování ale nějak se mi nepodařilo to rozebrat a hodit tam ty motorky, tak nevím, bud jsem lama nebo to fakt nejde :oops:
jakej to je vyrobce pls?? dik
taky mam tmavy a ty chromy mi taky prijdou jako pest na oko.
papyk

#38 Příspěvek od papyk »

chimerra píše:
papyk píše:
jakej to je vyrobce pls?? dik
taky mam tmavy a ty chromy mi taky prijdou jako pest na oko.
Autostyle Lights
Odpovědět