dneska mi prasknul ten plastový jezdec ve stahovačce, ale zároveň se ohnulo i to kratší rameno. Jde narovnat nebo už to bude dělat pořád? Ať se netrápím zbytečně.
A oknu se taky nechce moc nahoru, jako by o něco drhlo, i když s ním hýbu jen rukama.
Dával jsem hledat, ale konkrétně tohle jsem tu nenašel.
já měl kdysi podobnej problém, akorát s tim že mi to jen vyskočilo z toho jezdce.. Taky sem to měl ohlý, chyt sem za to a narovnal to a od ty doby klid..
čua, narovnat to jde, stalo sem i to samy, ale už to nema ty kvality, ja to vyhodil, koupil origo druhou stahovačku, ve všech dvěřích vyměnil ty plastíky co praskaj a všecko promazal a super.
Mimochodem, znovu jsem zkoušel jezdit s tím oknem a nemůžu ho tam zapasovat. V předn části dveří je taková vodící tyč potažená gumou. Má to okno být směrem dovnitř do auta nebo ven?
Jejda,já měl na e36 obdobnej problém.Měl jsem sice švihadla,ale u řidiče
jsem měl tu stahovačku taky pokřivenou.Po dvou měsících plných infarktových situací jsem sehnal origo novou a přestal se vztekat nad rovnáním a vystužováním.
Vykašli se na opravu a kup rovnou novou
Kluci, nechci zakládat nový téma, tak poprosím o radu tady. Jak vyměním ty plastový kostky v lištách? odstranil jsem ty kovový závlačky, ale teď nevím jak dál, abych něco nezkurvil.