Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 vrkotavy zvuk z BC

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
xSAFA
Klubové ID: 1477
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xSAFA »

Mam auto nove porizene, nejak sem si hral a zkousel funkce BC a pri vypnuti klicku i vytazeni jde z BC stale nejaky divny vrkotavy zvuk takove jakoby nepravidelne cvakani rele ci co... Pred tim to nedelalo a mam takovy nejisty pocit protoze vubec netusim co by to mohlo byt?? Poradi nekdo? Zaparkoval jsem auto a byl ho zkontrolovat za cca 10min a stale to dela.... :roll:
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#2 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

v BC zadny rele neni. Nejde to s digipanelu klimy? (sorry za mozna blbou otazku :-) )
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od xSAFA »

Speedy píše:v BC zadny rele neni. Nejde to s digipanelu klimy? (sorry za mozna blbou otazku :-) )
No mozne to je jeste to zkusim naposlechnout.... :) Kdyby to bylo z digipanelu klimi znamena to co? 8O
Andre

#4 Příspěvek od Andre »

xSAFA píše:
Speedy píše:v BC zadny rele neni. Nejde to s digipanelu klimy? (sorry za mozna blbou otazku :-) )
No mozne to je jeste to zkusim naposlechnout.... :) Kdyby to bylo z digipanelu klimi znamena to co? 8O
Nic je to ok.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Andre píše:
xSAFA píše:
Nic je to ok.
Mno, mě tak napadlo, že z digipanelu to muze byt jenom kdyz je zapnuty klicek a to by delal motorek, co tam nasava vzduch. ale pri vypnutem klicku me ted nic nenapada, co by tam rachtalo.
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od xSAFA »

No ono to vzdy po nejake dobe prestane asi po 10ti minutkach. No uvidime :)
zero
Klubové ID: 1128

#7 Příspěvek od zero »

Nevyčerpává se z okruhu klimy ta tekutina...? Každopádně mi to dělalo u 2 aut s klimou taky. Navim jestli 10mintu, ale rozodně když jsem vystupoval z auta.
Andre

#8 Příspěvek od Andre »

Nevím co to je, ale po vypnutí klíčku tam ještě pár minut něco jede a prý je to normální.Tak nevím
Pyron
Klubové ID: 367
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pyron »

Mě to dělá taky, hlasitost i zvuk srovnatelný s puštěným kazeťákem bez kazety - mám na mysli zvuk přístroje, nikoliv šum z repráků 8)
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od xSAFA »

Pyron píše:Mě to dělá taky, hlasitost i zvuk srovnatelný s puštěným kazeťákem bez kazety - mám na mysli zvuk přístroje, nikoliv šum z repráků 8)
JJ přesně tak.... asi je to teda normal... :D
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zave »

jojo je to normal... motorek uz je tak trosicku vylagrovanej ten co vrtulkou vhani vzduch na cidlo teploty v interieru tak to jde trosku vic slyset :wink: po chvili to vzdycky vypne (nekolik minut),.... ja to mam taky :wink:
JIP

#12 Příspěvek od JIP »

xSAFA píše:Mam auto nove porizene, nejak sem si hral a zkousel funkce BC a pri vypnuti klicku i vytazeni jde z BC stale nejaky divny vrkotavy zvuk takove jakoby nepravidelne cvakani rele ci co... Pred tim to nedelalo a mam takovy nejisty pocit protoze vubec netusim co by to mohlo byt?? Poradi nekdo? Zaparkoval jsem auto a byl ho zkontrolovat za cca 10min a stale to dela.... :roll:
Mám BMW taky krátce a docela mě to překvapilo... sem si říkal, že je pod tím rádiem asi nějaký šotek... :lol:
Lion
Klubové ID: 865
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Lion »

xSAFA píše:
Pyron píše:Mě to dělá taky, hlasitost i zvuk srovnatelný s puštěným kazeťákem bez kazety - mám na mysli zvuk přístroje, nikoliv šum z repráků 8)
JJ přesně tak.... asi je to teda normal... :D
Tak tak je to normální úkaz...Mě to dělá uplně to stejný, je to přesně jak napsal Zave...Můžeš být vklidu... :wink:
Odpovědět