Mam auto nove porizene, nejak sem si hral a zkousel funkce BC a pri vypnuti klicku i vytazeni jde z BC stale nejaky divny vrkotavy zvuk takove jakoby nepravidelne cvakani rele ci co... Pred tim to nedelalo a mam takovy nejisty pocit protoze vubec netusim co by to mohlo byt?? Poradi nekdo? Zaparkoval jsem auto a byl ho zkontrolovat za cca 10min a stale to dela....
Speedy píše:v BC zadny rele neni. Nejde to s digipanelu klimy? (sorry za mozna blbou otazku )
No mozne to je jeste to zkusim naposlechnout.... Kdyby to bylo z digipanelu klimi znamena to co?
Nic je to ok.
Mno, mě tak napadlo, že z digipanelu to muze byt jenom kdyz je zapnuty klicek a to by delal motorek, co tam nasava vzduch. ale pri vypnutem klicku me ted nic nenapada, co by tam rachtalo.
Nevyčerpává se z okruhu klimy ta tekutina...? Každopádně mi to dělalo u 2 aut s klimou taky. Navim jestli 10mintu, ale rozodně když jsem vystupoval z auta.
jojo je to normal... motorek uz je tak trosicku vylagrovanej ten co vrtulkou vhani vzduch na cidlo teploty v interieru tak to jde trosku vic slyset po chvili to vzdycky vypne (nekolik minut),.... ja to mam taky
xSAFA píše:Mam auto nove porizene, nejak sem si hral a zkousel funkce BC a pri vypnuti klicku i vytazeni jde z BC stale nejaky divny vrkotavy zvuk takove jakoby nepravidelne cvakani rele ci co... Pred tim to nedelalo a mam takovy nejisty pocit protoze vubec netusim co by to mohlo byt?? Poradi nekdo? Zaparkoval jsem auto a byl ho zkontrolovat za cca 10min a stale to dela....
Mám BMW taky krátce a docela mě to překvapilo... sem si říkal, že je pod tím rádiem asi nějaký šotek...