Zdar, mam taky divny problem: v poslednej dobe sa mi casto stava, ze mi nesvieti prava parkovacka (krouzek) a prave zadne svetlo. Zajimave je, ze to prestava svietit nezavisle od seba, niekedy nesvieti jedno, niekedy druhe, alebo obe naraz. Poistky su ok, ziarovky takisto. Nenapada vas, cim by to mohlo byt ? Resp, kde by som mal pozret kable ci tam neni nejaky blby kontakt ? Dik.
pouzij tlacitko hledat, urcite se to tu resilo milionkrat..
ne, ted vazne.. Nemohl by u kupe byt stejny problem jako u sedana s prezvejkanym svazkem v kufru...?
a uz sem tady nekde kdysi podobnej problem videl..
Měl sem to samý + další věci jako že mě blbnul centrál (zamykal na po třetí) pak přestala svítit budíky a tak.
Byly to přežvejkaný káble v kufru tak na to mrkni jako první.
Leveler píše:Měl sem to samý + další věci jako že mě blbnul centrál (zamykal na po třetí) pak přestala svítit budíky a tak.
100RM píše:No ja som si myslel ze elektrika je do zadnych svetiel tahana nie cez viko kufru. A to moze sposobovat problem aj na prednych parkovackach ?
petto píše:ja mam problem že mi nesviti na coupe levy zadni světlo, ale když zapnu mlhovky tak sviti ason ta mlhovka, čim by to mohlo byt? žarovku sem měnil
Nesvítí ti parkovačky?Nebo ti nesvítí ani brzdový světlo a blinkr? Zkus na tý patici žárovky očistit kontakty.Třeba je máš jenom zaoxidovaný.
Leveler píše:Měl sem to samý + další věci jako že mě blbnul centrál (zamykal na po třetí) pak přestala svítit budíky a tak.