Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vytahování okna u kupátka e36
-
- Kontaktovat uživatele:
Tsi jo....okno sem koukal jde rovně a tlačítko vypadá že je taky v pohodě...zajímavý je že když ho zvedam polohou 1 na tlačítku tak se vždycky zasekne, když ho domačknu na polohu 2 a pustím (auto dojezd) tak jede samo a zhruba v půlce se sekne...aby se neseklo na musim domačknout na polohu 2 a držet pak dolede v pohodě... nechápu co by to mohlo dělat...je to jakoby tam to okýnko mělo překážku ...zasekne a popojede kousek níž..

-
- Kontaktovat uživatele:
ScaryMoon píše:Tsi jo....okno sem koukal jde rovně a tlačítko vypadá že je taky v pohodě...zajímavý je že když ho zvedam polohou 1 na tlačítku tak se vždycky zasekne, když ho domačknu na polohu 2 a pustím (auto dojezd) tak jede samo a zhruba v půlce se sekne...aby se neseklo na musim domačknout na polohu 2 a držet pak dolede v pohodě... nechápu co by to mohlo dělat...je to jakoby tam to okýnko mělo překážku ...zasekne a popojede kousek níž..
o tomhle jsem tady kdysi četl, nevim, ale skončilo se u nápadu že je tam špatná jednotka, která si myslí že to okno je už zavřené tak proto nejede výš

-
- Kontaktovat uživatele:
paveld píše:Me to dela taky, ale jen obcas....tak jednou ze 30ti pripadu. Jeste jsem s tim nic nedelal, ale tipuju, ze to tam proste neco mechanicky brzdi, ze si jednotka mysli ze uz okynko narazi do ramu... nevim, ja chci zkusit promazat kolejnicky a pripadne je srovnat, pokud to budou potrebovat.
No ze začátku mi to dělalo tak jen občas...a dělalo mi to i druhý okno...pak sem lepil tapecy tak sem je měl sundaný..vše sem promáznul a zkouknul a v pravo mi to přestalo dělat a vlevo mi to teď dělá pokaždý...no zkouknu eště pořádně ty kolejničky...