Zdravím, chtěl jsem se informovat...řešil už někdo z Vás, kdo tohle super auto má, nějaké sportovní úpravy výfukového potrubí? Nechtěl bych tam něco co bude moc hlučné (koncový tlumič), nějaký decentní zvuk pokud možno zvučný až ve vyšších otáčkách.
Hledal jsem na netu taky jiné díly př. sportovní svody...ale bohužel jen italský Supersprint dělá za neuvěřitelné krásnou cenu celou sestavu... Máte někdo tip na jiné výrobce...?
Ještě dotaz na Carbonové díly...víte někdo o dodavateli náhradních dílů na odlehčení auta z Carbonu či jiných materiálů? Našel jsem jen něco na E36.
Díky moc za rady. Honza
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
330ci E46 dotaz na výfuk + svody
i já bych chtel neco udelat s výfukem, trochu přiostřit zvuk by neškodilo... no ptal jsem se po tom , nevím jak u 330 e46 ja mám 328 ale jsou tam origo dva svody na ně hned katy a lamdy jsou jak na svodech tak za katama..... prý je problém to pořešit ... chtěl jsem původně odstranit katy, ale údajně by to mohlo dělat problémy s řídící jednotkou, protože by do ní šly jiné informace... a konečný výsledek by byl že by to víc žralo a ne až tak jelo....tak si říkám jestli když se udělá celý výfuk včetně svodů a vyhodí se katy, tak jestli se nemusí udělat i nějaká úprava v řídící jednotlce, fakt nevím.... no já osobně asi zkusím vyříznout střední tlumič a případně dát sportovní koncový tlumič... pravda je, že u calibry jsem měl kat uprostřed výfuku a lamdu jen jednu před katem, takže stačilo kat oddělat a fakt to pomohlo výkonu i zvuku zvláště když tam byl sport. konc. tlumič..... co si myslí ostatní???