ilegaltuner píše:Spíš se bojím,že mi praskne hlava a odejde čerpadlo diselum moc nevěřím.
To bmwfil:ty máš tds nachipované...ještě ti nepraskla hlava? Mněl si nějaké problámy s motorem?
Hlava mě praskne jestli si někdy koupím auto v černé kůži bez klimy... Ale vážně, hlava v poho, jediný, co jsem před čipem udělal byla preventivní repase turba a kontrola/seřízení čerpadla. Jinak problémy s motorem zatím žádne... tuk, tuk, tuk na dřevo
ilegaltuner píše:Spíš se bojím,že mi praskne hlava a odejde čerpadlo diselum moc nevěřím.
To bmwfil:ty máš tds nachipované...ještě ti nepraskla hlava? Mněl si nějaké problámy s motorem?
Hlava mě praskne jestli si někdy koupím auto v černé kůži bez klimy... Ale vážně, hlava v poho, jediný, co jsem před čipem udělal byla preventivní repase turba a kontrola/seřízení čerpadla. Jinak problémy s motorem zatím žádne... tuk, tuk, tuk na dřevo
Kolik vyšla repase turba a kolik to seřízení čerpadla?Od koho máš chip?
V autě nejezdím nahatý Tak bych popáleniny mít nemněl
cus hele mam TDS-ko sice jen asi 5-mesicu ale naprosto bez problemu jede pekne nezere a praskl mi chladic => takze se prehral(ne nic ale strasnyho a hlava OK kdyz to nechas ohrat a pak vychladnout myslim ze nic ti nehrozi....
Chipovany TDS jede jak protrzeny ovsem ta hlava praska na 6 mistech uz tak fajn nebyla ale je to zachazenim... Jinak cerpadlo je pruser no a bohuzel je potreba ho menit pokud nebylo...Jinak je to prijemna volba se sportovnim a "luxusnim" uzitkem