Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rada ohledne kol , prosim
http://fotoalba.centrum.cz/~$5754339~ab ... offset%3D0
Fotoalba by Centrum.cz - Zobrazeni fotografie
jedna se o tyhle disky, rad bych jestli nekdo nevi kolikapalcovy disk to je a co by na nem melo byt za obuti, koupil sem je s hroznyma 205/65 na dojeti.
dalsi vec co me zajima je ze sem je videl na plakatu M3 E36 ale to byly asi v 17" ty moje jsou 15" clovek od koho sem je kupoval rikal ze jsou z E34 a na jedne fotce sem je na ni skutecne videl, ale zas nepoznam jestli 17 nebo 15
rekne mi nekdo jestli jsou skutecne origo nebo kopie a co maji spolecneho s M3 nebo se delali na bezne modely fakt i v 15?? m3 snad mela v serii 17 ne??
dik az kazdy podnet
Fotoalba by Centrum.cz - Zobrazeni fotografie
jedna se o tyhle disky, rad bych jestli nekdo nevi kolikapalcovy disk to je a co by na nem melo byt za obuti, koupil sem je s hroznyma 205/65 na dojeti.
dalsi vec co me zajima je ze sem je videl na plakatu M3 E36 ale to byly asi v 17" ty moje jsou 15" clovek od koho sem je kupoval rikal ze jsou z E34 a na jedne fotce sem je na ni skutecne videl, ale zas nepoznam jestli 17 nebo 15
rekne mi nekdo jestli jsou skutecne origo nebo kopie a co maji spolecneho s M3 nebo se delali na bezne modely fakt i v 15?? m3 snad mela v serii 17 ne??
dik az kazdy podnet
ET 13 opravdu není na E36, je to opravdu vzláštní kombinace 15 s touoto šířkou. Jestli mají ET 13 jejich šířka bude minimálně 8,5" v tom případě jsou 225 v klidku pokud bude šířka 10" tak gumy tak 255. Nezdá se mi to ale na 15kách kolech. Nic meně jak už se řeklo, design je Mpaket a jinak veškerý potřebný info by měli být vyraženy na vnitřní straně kola.
10" to ne bude, myslim ze tech 8,5" takze pocitam s tema 225 ale nevim jaky zvolit profil,,,,,,,55 je zrovna ten nejdrazsi tusim
ET 13 mi bylo receno prodavajicim, koupil sem to z pneuservisu kde i vozi kola atd, takze by to mela byt pravda, navic lezou ven slusne
kdybych nemel vytazene lemy tak bych je tam proste nedostal, a 15" to jsou
jinak k tomu obvodu kola a tachometru, no to nevim, snad mi to teda ukazuje dobre, jinak znam velmi malo lidi co maji na aute kola ktera jsou predepsana v TP
)
ET 13 mi bylo receno prodavajicim, koupil sem to z pneuservisu kde i vozi kola atd, takze by to mela byt pravda, navic lezou ven slusne
jinak k tomu obvodu kola a tachometru, no to nevim, snad mi to teda ukazuje dobre, jinak znam velmi malo lidi co maji na aute kola ktera jsou predepsana v TP
Myslím že tachometr je dělanej na 225/55 R16 - odpovídající jsou 225/45R17. Na 15 nevím, dal bych asi taky ty 225/45calif píše:10" to ne bude, myslim ze tech 8,5" takze pocitam s tema 225 ale nevim jaky zvolit profil,,,,,,,55 je zrovna ten nejdrazsi tusim![]()
ET 13 mi bylo receno prodavajicim, koupil sem to z pneuservisu kde i vozi kola atd, takze by to mela byt pravda, navic lezou ven slusnekdybych nemel vytazene lemy tak bych je tam proste nedostal, a 15" to jsou
![]()
jinak k tomu obvodu kola a tachometru, no to nevim, snad mi to teda ukazuje dobre, jinak znam velmi malo lidi co maji na aute kola ktera jsou predepsana v TP)