Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e-36 ukazatel paliva

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vitak

#1 Příspěvek od Vitak »

Prosím o radu, dnes jsem natankoval plnou nádrž , otočil jsem klíčkem a palivoměr mi ukázal jen čtvrt nádrže. Po ujetí pár metrů se to vzpamatovalo. Bohužel jen na chvilí, pote to spadlo úplně dolu a rozsvítila se kontrolka. taď to kolísá nahoru a dolů. Nerad bych něco rozkuchal, lepe se poradit. Takže řešil už někdo takový problém ? Dík za odpověď.
kosa
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od kosa »

klasika ... podívej se do nádrže a to do pravé poloviny tj za spolujezdcem je tam čerpadlo a plovák a tam je tutově upadlí drátek co je k plováku na 90% to bývá tímto ..pokud ne mrkni i do druhé půlky tam je jen plovák ale tam jsem nikdy chybu neviděl ale možný je vše.............
upirveliky
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od upirveliky »

mi to dela neco podobneho,natankuju 15 litru,nastartuju,rucicka ukazuje 15 litru.ujedu 20 km,zastavim,vypnu klicek,zapnu klicek a rucicka je v rezerve a sviti....natankuju 5 litru,rucicka ukazuje nad 15. tohle nevypada na upadlej dratek....
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od coupe328 »

mne to delalo treba pres zimu,kdyz sem s autem nejezdil a mel v nadrzi treba tretinu benzinu...nebo kdyz sem dlouho nebral plnou a doplnoval treba do pulky...v chytre knizce pisou,pokud se s autem casteji nejezdi,tak mit natankovano full...zkuste dvakrat rikrat po sobe vzit plnou a treba se to srovna jako me..pokud ne,tak je to dratkama ci plovakem...
Vitak

#5 Příspěvek od Vitak »

Já tankuju jen plnou, teď jsem přijel domů najel jsem asi 90km a neblblo to. to je divný. zkusím ještě něco najezdit, potom dotankovat do plna. Když se to bude opakovat tak kuchnu tu nádrž. (jen mi je divné že po natankování to dělalo skoro pořád. 2 hodiny auto stálo a pak to bylo Ok. ) Pánové všem moc dík za rady...
Odpovědět