Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 vymena motoru HELP
Mam velkej problem, koupil jsem E36 compact 318 ti, ale predchozi majitel vymenil puvodni motor za jiny a tvrdil ze je tam 1,8i 8v, ale kdyz se ten motor vysypal a my ho vyndali, tak jsem zjistil ze to byla jen 1,6i, ale ja mezi tim koupil motor ze Z3 1,8i 8v, ale bez ridici jednotky. Takze bych potreboval vedet jestli muzu pouzit ridici jednotku z e36 318i nebo jestli musim shanet ridici jednotku z Z3 a co krome ridici jednotky budu jeste potrebovat? A po usazeni toho noveho motoru mi zbyli dva kabliky ktere nevim kam propojit, jeden bude nejspis kostra a ten druhy je vyvedeny z kabelu od ridici jednotky, jsou to jen 2 draty a na konci je ocko.
Hadice mam vsechny pripojeny, ty sedi v pohode, ale chyby mi pripojit 2 draty, ale to by taky nemel bejt problem, doufam ze se tu najde nekdo kdo se koukne do sveho motoru a napise mi kam se ty draty maji pripojit.Speedy píše:Mela by stacit rj z jakekoliv 1,8, nemusi to byt Z3. Ale ten motor je trosku jinej myslim, budes muset resit par drobnosti asi s hadicema a dratama atak.
-
- Klubové ID: 2256
Co je ews? A pak jsem se chtel jeste zeptat jak je to s ridici jednotkou a imobiliserem, nekdo rikal ze musi pasovat k sobe? Ale ja jsem se koukal pod volant a zadnej imob. jsem tam nenasel?error-motohanz píše:staci ridici jednotka k tomu motoru je fuk jestli z3 nebo e36 jinak tenhle problem s prebivajicima dratama jsem resil taky...kouknu se jetli od toho nemam este nejaky papiry..hlavne muze bejt pak problem este s EWS v jednotce a s tim co mas nebo nemas v aute a tak....![]()
![]()
-
no EWS je prave imobilizer...
jestli nemas kolem spinacky takovej krouzek do kteryho vedou draty tak nemas immo ale v ridici jednotce toho motoru bude..takze budto si sehnat jeste k te ridici jednotce ten immo s dat to vse dohromady nebo vymazat zu ridici jednotky immo, je vdzy lepsi brat to vse komplet motor+ridici jednotka+komplet elektrika...

Tak imobiliser nemam, ale to je divny, protoze jsem cetl ze se davali od roku 93 a tenhle motor byl 11/94 a slapal, a nenasel jsem pod volantem ani zadny ustrizeny draty ktery by nikam nevedli. Jakej ty mas motor, ze jsi resil taky problem s kabelazi?error-motohanz píše:no EWS je prave imobilizer...jestli nemas kolem spinacky takovej krouzek do kteryho vedou draty tak nemas immo ale v ridici jednotce toho motoru bude..takze budto si sehnat jeste k te ridici jednotce ten immo s dat to vse dohromady nebo vymazat zu ridici jednotky immo, je vdzy lepsi brat to vse komplet motor+ridici jednotka+komplet elektrika...
-