Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Barva na kuzi?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
DAVe_1

#1 Příspěvek od DAVe_1 »

Koupil sem ted kozeny kremovy sedacky do kupe. Nejsou teda nijak extreme popraskany to ne...ale to co vypadalo ze je spina je proste naka zaslost nebo
neco podobnyho. Proste na te svetle je vse videt. Potreboval bych radu kde poridit nejaky ozivovac ktery ma v sobe i barvivo, ktery by aspon neco zakryl... nebo na koho se obratit. Diky.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

no nejdriv ty sicny poradne vydrbej kartacem s Realem (Cifemnebo jinym tekutym piskem), poradne oplcahni vodou a nech poradne vyschnout (je treba urcite sikovnosti, abys ty sicny nepromacel durch a pak nasledne nesusil u kamen nebo na prudkym slunci)... ta spiny zmizi a zustane ti cista kuze, ktrerou muzes strikat... zastrikat mastnotu a spinu v porech a zachybech je blbost, pujde to dolu a bude vypadat hnusne...
“Ability is what you're capable of doing.”
DAVe_1

#3 Příspěvek od DAVe_1 »

Hanzi ale to se fakt tvari ze uz to vis vycistit nepude...fakt sem drel tou houbickou na nadobi, kybl jaru a kaydou sem delal dvakrat...bylo vedro takze suchy to bylo hned....jako mohl bych jeste zkusit nakej agresor pisek ale abych to zas nepodrel co myslis
DAVe_1

#4 Příspěvek od DAVe_1 »

rekl bych to tak ze sem cistil jako o zivot.....pokuj si myslis ze je ten tekutej pisek na nadobi o tolik lepsi ze to pujde dolu budu jen rad!
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

DAVe píše:rekl bych to tak ze sem cistil jako o zivot.....pokuj si myslis ze je ten tekutej pisek na nadobi o tolik lepsi ze to pujde dolu budu jen rad!

No ja bych nic hrubeho na to nepouzival :-)

Spis bych ted bejt tebou rsil, cim to napustit :-)
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

no jestli to mas teda fakt cisty, tak to strikni tou barvou ve vice vrstvach, zakreje to i mensi oderky a ryhy... cim to zatmelit jak bylo v tom postupu od amiku netusim...
DAVe_1

#7 Příspěvek od DAVe_1 »

proste idelni by bylo kdyby nekdo vedel o necem na bazi kremu na boty (krem na osetreni s barvivem dohromady) :D

natrit..poradne rozetrit a nechat usadit...to by byla idealka. Vi nekdo jestli to existuje?
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od dsvatos »

DAVe píše:proste idelni by bylo kdyby nekdo vedel o necem na bazi kremu na boty (krem na osetreni s barvivem dohromady) :D

natrit..poradne rozetrit a nechat usadit...to by byla idealka. Vi nekdo jestli to existuje?

Tohleto jsem nikdy neřešil.. Vojenskej globin na kanady mi stačil :-) Ale napadá mě.. Zajdi si za nějakým sedlářem, nebo čalouníkem co dělá s kůží.. Určo budou vědět co s tím :wink:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

vazne to nastrikej barvou, patlani je k nicemu, budes to delat porad dokola a efekt polovicni... strikal jsem takle poskrabanou sedacku od kocky a je jeka nova, ryhy tam zustaly, ale jsou male (zalepene) a nejsou hlavne videt... co jsem mel poskrabanou sedacku v aute, stacilo to napatlat, 14dni ok a pak to zase lezlo ven, ty ryhy...
DAVe_1

#10 Příspěvek od DAVe_1 »

no popravde ja se stim sral sam pet hodin, ty zasrany 12 let stary srouby na pasy sem tahal jeden tak 10 minut. Jeste ted me boli kua zada...to posledni co by me napadlo zas to tahat vsechno ven :roll: strikat to vevnitr asi nebudu :lol:

navic vubec nevim co mas na mysli..ona existuje naka barva ve spreji?
DAVe_1

#11 Příspěvek od DAVe_1 »

no ikdyz ty predni byly napohodu ale zas mit predek nabarvenej a zadek ne taky celkem shit :D
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od dsvatos »

Zajdi si fakt za tím čalouníkem nebo sedlářem.. Určo ti poradí co s tím udělat. Kurňa, ti chlapi to dělají denně :wink:
DAVe_1

#13 Příspěvek od DAVe_1 »

dsvatos píše:Zajdi si fakt za tím čalouníkem nebo sedlářem.. Určo ti poradí co s tím udělat. Kurňa, ti chlapi to dělají denně :wink:

asi to bude nejlepsi dik :wink:

pokud by ale nekdo o nejakym takovym pripravku vedel at mi sem hodi tip dik
DAVe_1

#14 Příspěvek od DAVe_1 »

tak panove dostal sem tip na ocisteni a celkovou peci o kozene sedacky vsech barev. Borec s tim cisti Porsche, H2 , Medoury atd takze opravdu zadnej strach ze to vyzere flek.

http://www.tohama.cz/obchod/scripts/pod ... php?IDZ=33

ma to byt fakt super vec tak dnes pro to jedu a vyzkousim.
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Ja bych potřeboval něco, co zabarvi ty světle rýhy :-/
Slid

#16 Příspěvek od Slid »

Já koupil teď přípravek od Sonaxu na kůži náhodou v Baumaxu za 270kč Takovej tekutej krém to je, vyčistilo to kde bylo něco špinavé a teď je kůže taková jemná.Ale také bych chtěl něco co obsahuje barvivo aby to začistilo oděrky hlavně na řidičově sedačce :(
DAVe_1

#17 Příspěvek od DAVe_1 »

takze sem to ted koupil a hned na kousku pouzil a.....opravdu to cisti 8O

podotykam ze sem je pred tim opravdu DRHNUL zinkou s jarovou vodou a pouzil aktivni cistic ve spreji bez vysledku.
Takze dneska se vrhnu na predni sicny a sem zvedav 8)
Slid

#18 Příspěvek od Slid »

měl si nahodit foto před a po
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Tweety_1 »

Trochu oživím toto téma. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo opravoval již jemně poškrábané kožené sedačky. Na několika obr. na webu jsem našel, že to jde, ale nikde jsem nenašel návod jak a čím to učinit. Např. zde je vidět že by to jít mělo, mám ty sedačky sice v černé kůži, ale se stejným poškozením :

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatf ... pic_Cat=20
Stefo1248

#20 Příspěvek od Stefo1248 »

zdar chlapi trosku vam poradim,čo možete asi najviac dopriat svojim koženým sedačkám.:)
Toto je prípravok na kožu a skutečne funguje.
A predajca je tak isto maximalne seriozny.
Odporúčam:)
http://www.bmwklub.sk/viewtopic.php?f=33&t=8733
Odpovědět