Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problém BMW CD Professional
Ahojte lidicky. Ted v Patek se mi stalo, ze z radia nejde vytahnout CD a problem stale trva. Kdyz zmacknu eject, tak to neudela vubec nic, jen jde slyset asi za 5 sekund, ze si CD znovu nacte a prehrava. Jakobyste dali eject a nevyndali CD, to pak udela to stejne, ze si ho vezme zpatky a nacte. Kdyz radio necham dlouho v klidu (tak pul dne), tak pak CD normalne vytahne, ale jen jednou. Pak uz jen zaleze a zase pul dne nic...Nestalo se to nekomu?Nevite v cem by mohl byt problem?Jestli nejaky "svab" nebo motorek, co se stara a zasun/vysun ??Protoze se mi stalo, ze jsem mu tlacil CD a ani s nim neumel zajet...
Co ti zbyva, nez proste rozebrat a aspon vizuelne zkouknout, pripadne zaimprovizovat. Ohledne toho "zasouvani" to muze byt zpusobeno i tim,ze to tam proste nedavas uplne v "rovine"Dave_318i píše:Ahojte lidicky. Ted v Patek se mi stalo, ze z radia nejde vytahnout CD a problem stale trva. Kdyz zmacknu eject, tak to neudela vubec nic, jen jde slyset asi za 5 sekund, ze si CD znovu nacte a prehrava. Jakobyste dali eject a nevyndali CD, to pak udela to stejne, ze si ho vezme zpatky a nacte. Kdyz radio necham dlouho v klidu (tak pul dne), tak pak CD normalne vytahne, ale jen jednou. Pak uz jen zaleze a zase pul dne nic...Nestalo se to nekomu?Nevite v cem by mohl byt problem?Jestli nejaky "svab" nebo motorek, co se stara a zasun/vysun ??Protoze se mi stalo, ze jsem mu tlacil CD a ani s nim neumel zajet...
V rovine to prave davam no...Rozebrane jsem ho mel a prave, kdyz jsem zmacknul asi 7x za sebou eject, tak jsem na jednom "svabu" neudrzel prst, jak se zahral, tak to dela asi on, no nevim...asi pujde nekam pod profi ruce...Toydolls píše:Co ti zbyva, nez proste rozebrat a aspon vizuelne zkouknout, pripadne zaimprovizovat. Ohledne toho "zasouvani" to muze byt zpusobeno i tim,ze to tam proste nedavas uplne v "rovine"