caute chci se jen zeptat jestli uz ma nekdo zkusenosti s podvozkem CUP a JOM ?vim ze vsichni chvali Koni ,ale nechci do toho tolik dat ,CUP je cca za 7000 a JOM za 5000.Jedno z toho koupim .Vim ze kvalita mozna bude trosku jina nez u koni ale me to staci .Menim to jen z nutnosti chystam se totiz na 325 kupe oba dva podvozky jsou levne sitky takze mozna koupim to levnejsi uz by mezi tim nemel byt takovi rozdil nebo mate jiny nazor??????? a doufam ze me tu zas nejaky aktivni hlidac nebu otravovat s tim ze uz todle tema tydy bylo nebo ze to ptri jinam tem co me pomuzou dekuji
Nekdo tu kupoval supersport a pryto hned nevyteklo, tak uvidi. Nicmene tyhle CUP nebo JOM tady asi nikdo nekupoval, kdo chce sportovni svezeni, tak zainvestuje do poranyho podovzku a kdo nechce, koupi serii.
tahze jsem obednal JOM nejakou dobu to vydrzi i kdyz jsou to sunty .jo a origos je drazsi nez ty sportovni ,myslim ze i nez tady vychvalene Koni pak dam vedet jak to jede
zatím ještě podvozek mám good, ale zajímalo by mě to, protože někdo na JOM podvozek nadává a někdo ho zase chválí, ale ta cena je fakt nízká....proto mě zajímá jaké to bude, já každopádně to chci snížit ale nějak sem se ještě pořádně nerozhoupal