mám k dispozici originál výfuk z M3 e46 (2002) a chtěl bych ho dát na e36 318i . myslíte si že je nějaká naděje že by tam šel ?? a že to vubec nastartuju? nekamenujte mně nerozumim tomu
Nastartovat to půjde, ale dost těžko ho tam nabastlíš 318 je čtyřvál a má jednu trubku výfuku, M3 má dvojitou. Takže smolík.. A nějak to dobastlovat nemá smysl..
nevim nemam tušení kolik muže stát , je novej dostal jsem ho stim že ho mam namontovat nebo vystavit v garáži - toho co mi ho dal bych nasral kdybych ho prodal
U E46 M3 je ten bochník místo skoro celýho prolisu na rezervu, tak nevím jak by se to dali nabastlit.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
no nabastlit se dá ledasco, ale thole by znamenalo celej ten výfuk předělat. Radši ho vystav do vytrýňky a ušetříš spoustu času a peněz s nesmyslným řešením.
znamena to vyndat rezervu, vyriznout asi pulku toho prolisu pro ni u zadniho narazniku, pridelat uchyty, napojit ten koncovy tlumic a pak jej obvarit plecem tak, abys uzavrel ten vzniklej otvor v kufru efekt=spousta prace, zadnej efekt... vyfuk bych vratil nebo poslal dal
Není to tak dávno a v Annonci se ho někdo zbavoval asi rok za osmičku. Takže až takovej hit to nebude.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic