Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E36 - kravál od zadní nápravy

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
p3k_
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od p3k_ »

Ahoj, jsem BMW novacek. Byl jsem se ted podivat na jednu peknou E36 kupe. Moc pekna, 323i, digiklima, 1996, 165tkm, 2x ab, cd changer, ale... Kdyz jsme to sli projet, okamzite po rozjeti jde kraval od zadni napravy. Prodavajici tvrdi, ze jsou to jen loziska, dokonce je k tomu i dava. Nevim, jak se pozna, o co presne jde, ale mam spis strach, aby to nebyl diferak. Je to takovej zvuk drrrrrr, rezonuje to celou kastli. Kdyz jsem mel spatny lozisko na mazde, tak to spis jako houkalo huuuuuuu. Kdyz se (treba v zatacce) odlehci prava strana, tak to trochu prestane. Auto se mi jinak moc libi, ale nejak se mi nechce verit tomu, ze takovej kraval delaj jenom loziska. Navic majitel tvrdi, ze se mu to nechce menit, ze si to ma udelat novej majitel sam. Nabizel jsem variantu, aby to nechal vymenit, ze cenu opravy zaplatim. Podezrele se mu do toho moc nechce, prej by to potreboval rychle prodat... No kazdopadne jsem mu rekl, ze kdyz to neproda nekomu jinymu odvaznejsimu a da to dohromady, tak to beru. Muzou to fakt byt jen loziska? Kdyz by to treba dal dohromady (tzn. nebude to delat kraval), je jeste neco, ceho se mam bat?
ferlin

#2 Příspěvek od ferlin »

Co se ptáš, když víš? :lol:
Ložiska dělají přesně to, co jsi popsal, hučí spíš v zatáčkách. Je to tuty-buty difec. Měl jsem kdysi jednu káru, zadohrabku a tam mi difec nehučel, ale řval, třáslo to i volantem. Mělo to své kritické otáčky kolem 70-90km/hod. Když jsem jel pomaleji, nebo rychleji, bylo to relativně ok. Běž od toho, dokud je čas. :lol:
p3k_
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od p3k_ »

Ok, tak jsem rad, ze jsem udelal dobre. Jak jsem psal, kupuju prvni BMW, tak nemam zadny zkusenosti.
Demostenes
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Demostenes »

Kdyby byl majitel co k cemu, tak koupi nekde pres forum difec, to nebude drahy, montaz mu udela kazdy slusnejsi mechanik, zas tolik by to nestalo a auto by se pak prodalo v pohode. Z toho plyne to, ze to smrdi.
Odpovědět