ahoj, tak nějak jsem tu hledal ve starších příspěvkách, ale nenarazil jsem na to co mě zajímá...Abych začal, tak mám na svém autě sériový výfuk a přemýšlím o laděnych svodech, a pak bych si nechal udělat zbytek trubek z nerezu místo 2 seriových trubek jen jedna o poradnem prumeru, místo katu rezonátor a jako koncový tlumič nějaký ladak a nebo jsem se tu někde dočetl že snad někdo dával na 2,5i nebo 2,8i komplet výfuk z M3. zajímalo by mě jestli někdo zkoušel něco podobnýho, rád bych se na to podíval, poslechl a popripadne jestli je fakt nejakej nárůst výkonu někde znát když už by se do toho vrážely peníze. dík za každou kladnou radu nebo pokec
ladeny svody urcite neco pridaji (beru ty kvalitni) a k tomu nakej ten konik z vyfuku a bez katu...urcite to vyznam ma, ale jde o to jakej to pak bude randal a na kolik to vyjde....
Kazdopadne drzim palec
Tak když budeš kupovat ověřený svody a bude to celkově dobře udělaný a sladěný, nějakej koník přibyde. Ale jak už bylo psáno, otázkou je, jestli těch pár koní, který ani nemusíš poznat za ty velký love stojí
Je to pravda, nárůst výkonu pak ani třeba nepoznám na první dojem...o ten zvuk mi jde samozřejmně taky, rád budu slyšet celkově bych chtěl aby výfuk vydával nehorázné hluky, popřípadně aby to z něho i střílelo. cim si myslim že timhle toho dosáhnu, a když už nebudu spokojenej s nárustem výkonu, tak se zvukem určitě! Ale pokud ty svody nekoupim v nějakym obchodáku, a budou kvalitní, plus to provedení tlusté trubky nerezu a poradnym rezonátorem a koncovým tlumičem(ted me jeste napadlo jak vyřešit lambdu?) tak by ten výkon mohl být někde určitě znát....proto mě zajímá jestli tu má někdo něco takového....
Pořádnej zvuk? Asi už stárnu, ale já chci auto co nejtišší Už mě štvala i ta malá dirka v koncovým dílu výfuku, tak mi ji otec zavařil a teď je to jen šepot květin Už jsi někdy v uřvaným autě jel štreku? Já jo, a myslel jsem, že se mi rozletí hlava
TUNAK píše:Je to pravda, nárůst výkonu pak ani třeba nepoznám na první dojem...o ten zvuk mi jde samozřejmně taky, rád budu slyšet celkově bych chtěl aby výfuk vydával nehorázné hluky, popřípadně aby to z něho i střílelo. cim si myslim že timhle toho dosáhnu, a když už nebudu spokojenej s nárustem výkonu, tak se zvukem určitě! Ale pokud ty svody nekoupim v nějakym obchodáku, a budou kvalitní, plus to provedení tlusté trubky nerezu a poradnym rezonátorem a koncovým tlumičem(ted me jeste napadlo jak vyřešit lambdu?) tak by ten výkon mohl být někde určitě znát....proto mě zajímá jestli tu má někdo něco takového....
no pokud ti jde jen o zvuk a jeden dva kone tak vyhod kat a dej rezonator s ladakem a budes strilet k tomu svody nepotrebujes
Teď jsem asi půl roku jezdil se seriovým výfukem,tak jsem zjistil že mi ten řev a dunění chybí.Z tohohle já asi nikdy nevyrostu A vzhledem k tomu že v autě mám jen rám a přední sedačky tak mě už nemůže řvoucí výfuk nějak rozhodit.Možná bude nejlepší když pro začátek zkusim jen to s tim rezonátorem...
TUNAK píše:Teď jsem asi půl roku jezdil se seriovým výfukem,tak jsem zjistil že mi ten řev a dunění chybí.Z tohohle já asi nikdy nevyrostu A vzhledem k tomu že v autě mám jen rám a přední sedačky tak mě už nemůže řvoucí výfuk nějak rozhodit.Možná bude nejlepší když pro začátek zkusim jen to s tim rezonátorem...
Koukám, že musíš bejt docela dobrej pacoš Nic ve zlým Tak ať se daří
TUNAK píše:Teď jsem asi půl roku jezdil se seriovým výfukem,tak jsem zjistil že mi ten řev a dunění chybí.Z tohohle já asi nikdy nevyrostu A vzhledem k tomu že v autě mám jen rám a přední sedačky tak mě už nemůže řvoucí výfuk nějak rozhodit.Možná bude nejlepší když pro začátek zkusim jen to s tim rezonátorem...
Koukám, že musíš bejt docela dobrej pacoš Nic ve zlým Tak ať se daří
TUNAK píše:Je to pravda, nárůst výkonu pak ani třeba nepoznám na první dojem...o ten zvuk mi jde samozřejmně taky, rád budu slyšet celkově bych chtěl aby výfuk vydával nehorázné hluky, popřípadně aby to z něho i střílelo. cim si myslim že timhle toho dosáhnu, a když už nebudu spokojenej s nárustem výkonu, tak se zvukem určitě! Ale pokud ty svody nekoupim v nějakym obchodáku, a budou kvalitní, plus to provedení tlusté trubky nerezu a poradnym rezonátorem a koncovým tlumičem(ted me jeste napadlo jak vyřešit lambdu?) tak by ten výkon mohl být někde určitě znát....proto mě zajímá jestli tu má někdo něco takového....
Tsí we nechci ti nějak kazit nadšení, ale jestli ti de o to, aby ti auto hlučelo tak ti stačí lešenářská trubka a svářečka. Jsem spíš taky zastáncem decentního zvuku, než odstrašující hluk plašící holuby na druhym konci města....No jak již tady bylo řečeno je to o prioritách. .....Ale pokud si ochotný pustit do toho nějakou větší korunu nebál bych se nechat si udělat vejfuk přímo od Supersprintu nebo od jiný profi značky. Samozřejmě je to cenovějš náročnější varianta, ale nemusíš už pak nic řešit. další varianta je po částech. Rozhodně se moc nedoporučuje vydavat KAT, lepším řešením je vyměnit jej za sportovní KAT a až na něj místo středového tlumiče dát rezonátor. A koncovej díl s koncovkou už je v podstatě na tobě. Pak už záleží jak je vejfuk nainstalovanej aby těsnil atd. ale to už zvládne každej automechanik...