Myslim ze na normalnu jazdu - aj po pragli aj mimo je koni sport celkom dobra varianta, ja sa teda rozhodne nestazujem... (aj ked cakam jak sa to bude spravat na 17kach, to bude asi vacsi kostitras jak teraz na balonoch 15kach)
100RM píše:Myslim ze na normalnu jazdu - aj po pragli aj mimo je koni sport celkom dobra varianta, ja sa teda rozhodne nestazujem... (aj ked cakam jak sa to bude spravat na 17kach, to bude asi vacsi kostitras jak teraz na balonoch 15kach)
100RM píše:Myslim ze na normalnu jazdu - aj po pragli aj mimo je koni sport celkom dobra varianta, ja sa teda rozhodne nestazujem... (aj ked cakam jak sa to bude spravat na 17kach, to bude asi vacsi kostitras jak teraz na balonoch 15kach)
H&R nastavenej i s perama.Mam ho 3 mesice a nemuzu si stezovat krasne natvrdlej a pritom se stim da ject kamkoliv.Minimalni naklon v zatackach fakt parada.
Já mám na autě SACHS a příde mě to dost tvrdý a to je seriovej povozek bez snížení s kolama 225/45/17.Níž bych měl asi strach jít na těch našich vymlácených silnicích:(
BOHHy píše:Ahoj .. mam ted nabídku na žlutej koni stavitelnej sic nevím kolik již má nalítáno asi bych to zkusil .. a že mám touringa by vadit nemělo ne?
ja mam na kombiku HaR pruziny a tlumice KONI a nemuzu si to vynachvalit......
ale pokud kupujes jete , tak nikdy nevis v jakem jsou stavu , abys nam tady nenadaval , ze jsem ti poradili neco spatnyho
Leveler píše:Já mám na autě SACHS a příde mě to dost tvrdý a to je seriovej povozek bez snížení s kolama 225/45/17.Níž bych měl asi strach jít na těch našich vymlácených silnicích:(
Hm, uplne bez problemu. Znizenie 60/40, pruziny weitec sport, tlumice koni nastavene na polovicu, kola 225/40/17 a neni problem, ziadne tvrdarny ..
Tak jsem okukoval stránky p.Šenkýře na podvozky KW dával jsem ho tchánovi do E34 a je to super svezení neznáte ho nekdo nebo nemáte s ním skušenosti ??? http://www.senkyr.cz